Natječaj za Dekanovu nagradu

Temeljem članka 63. Statuta Ekonomskog fakulteta – Zagreb i članka 44. Pravilnika o studiranju na Ekonomskom fakultetu – Zagreb, dekan Fakulteta prof. dr. sc. Lajoš Žager raspisuje
 
 
 
 
N A T J E Č A J
za dodjelu Dekanove nagrade za akademsku 2016./2017. godinu
 
 
 
 
Dekanovom nagradom nagrađuju se studenti preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija za dostignuća iz prethodne akademske godine studija te se nagrađuje:
 
5 seminarskih radova,
5 završnih radova i
5 diplomskih radova 
U okviru prijave rada na nagradu, mentor će priložiti preporuku odnosno obrazloženje po čemu predloženi rad udovoljava kriterijima izvrsnosti.
 
Dekan, na prijedlog Studentskog zbora, može dodijeliti i jednu ili više posebnih Nagrada studentu ili skupini studenata za izniman uspjeh u javnome nastupu ili djelovanju (sportske skupine, studentske udruge i sl.).
 
Na Natječaj se mogu prijaviti studenti koji ispunjavaju sve navedene uvjete i ukoliko su upisali studij po principu „godina za godinu“, odnosno bez ponavljanja godine, osim mirovanja.
 
Istom studentu nagrada se u pravilu može dodijeliti samo jedanput.
 
Prijave na Natječaj zaprimaju se od 10. do 25. listopada 2017. godine u vremenu od 12:00 do 14:00 sati u uredu broj 5 (Studentska referada).
 
 
NAGRADE ĆE BITI DODIJELJENE NA SVEČANOJ PROSLAVI DANA FAKULTETA KOJA ĆE SE ODRŽATI 1. PROSINCA 2017. GODINE.
 
 
DEKAN FAKULTETA
Prof. dr. sc. Lajoš Žager, v. r.