Međunarodna konferencija "28th Symposium of the Society for Nonlinear Dynamics and Econometrics"

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da će se u ožujku 2020. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održati prestižna međunarodna konferencija 28th Symposium of the Society for Nonlinear Dynamics and Econometrics (SNDE). Konferencija, organizirana u suradnji s istraživačkim centrom MacroHub, će se održati u godini kada Ekonomski fakultet u Zagrebu slavi svoju stotu godišnjicu.

Konferencija će se održati 26. i 27. ožujka 2020. godine. Cilj konferencije je prezentirati i diskutirati nove metode u teorijskoj i empirijskoj analizi nelinearnih fenomena u ekonomiji i financijama.

Plenarna predavanja će održati Hélène Rey iz London Business School te Bruce E. Hansen sa University of Wisconsin-Madison.
Konferencija tradicionalno okuplja između 130 i 170 izvrsnih znanstvenika, istraživača i centralnih bankara iz cijeloga svijeta. Više o društvu i konferenciji možete pronaći na web stranici https://sndeecon.org/.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da prijave svoje radove za izlaganje na konferenciji kako bi dobili kvalitetne komentare od uglednih svjetskih stručnjaka iz područja makroekonomije i ekonometrije.

Za izlaganje na konferenciji može se prijaviti cjeloviti rad ili produženi sažetak rada preko Conference Maker platforme dostupne na sljedećem linku:
https://editorialexpress.com/conference/SNDE2020/

Rok za predaju radova je 6. prosinca 2019. Autori će biti obaviješteni o statusu rada do 24. siječnja 2020. Svi ostali detalji su dostupni u službenom Call for papers.

Organizaciju konferencije sufinancira Hrvatska zaklada za znanost (HRZZ) projektom MacroHub 6785.

Lokalni organizatori
Vladimir Arčabić i Josip Tica
Katedra za makroekonomiju i gospodarski razvoj
MacroHub
Ekonomski fakultet u Zagrebu