Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Seminarski i diplomski radovi studenata

Pravila, upute i prijava za pisanje seminarskih, završnih i diplomskih radova pisanih radova


Studenti se moraju upoznati i svoje pisane radove izraditi u skladu sa:

Kako dogovoriti mentorstvo?

Za pisanje seminarskih, završnih i diplomskih radova kandidati se mogu javiti nastavnici putem e-maila nakon čega će ih ona uputiti na ovu stranicu. Također, studenti mogu jednostavno pratiti proceduru u nastavku te će im se nastavnica javiti nakon što ispune predložak prijave rada i obrazac.

Studenti koji žele pisati rad pod mentorstvom dr. sc. Jasmina Pivar trebaju preuzeti i popuniti predložak za prijavu rada. Studenti se mole da obavezno preuzmu i po svim elementima popune predložak ovisno o vrsti radu koji žele pisati. Predlošci prijave rada: za seminarski radza završni radza diplomski rad.

Nakon popunjavanja predloška, potrebno je ispuniti obrazac prijave za pisanje rada pod mentorstvom dr. sc. Jasmine Pivar: Obrazac prijave rada. Mentorica će se nakon toga kandidatima javiti putem e-maila.

VAŽNE NAPOMENE!
Prema važećim pravilnicima, dr. sc. Jasmina Pivar može mentorirati pisane radove u okviru Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija, Preddiplomskog sveučilišnog studija, Diplomskog sveučilišnog studija i Specijalističkog diplomskog stručnog studija Elektroničko poslovanje u privatnom i javnom sektoru.

Rok za predaju prijave teme za seminarske radove popunjavanjem i slanjem predloška putem prethodno istaknutog obrasca u tekućoj akademskoj godini je 30.06. Prijave za seminarske radove u idućoj akademskoj godini započinju nakon 01.10.
Rok za predaju izrađenog seminarskog rada u tekućoj akademskoj godini je najkasnije 01.09. za studente koji žele biti sigurni da će im ocjena biti upisana do 30.09. pri čemu valja uzeti u obzir da sigurnost upisa ocjene do 30.09. ovisi i o brzini eventualne korekcije rada od strane studenta temeljem komentara mentora.