Ekonomska klinika regrutira

Ekonomska klinika je neprofitna studentska organizacija koja okuplja studente različitih fakulteta i nudi besplatna savjetovanja građanima, malim poduzećima, poduzetnicima i neprofitnim organizacijama. 

Trenutno smo u potrazi za proaktivnim studentima koji su spremni spojiti ugodno s korisnim te uz rad na izvanrednim projektima usput se i dobro zabaviti te sklopiti nova prijateljstva! U Ekonomskoj klinici postoje 4 funkcijska tima koji su ključni za funkcioniranje cijele udruge, a to su: Financije, Marketing & PR, Ljudski potencijali i EU tim.

Projektne timove kliničari biraju sami po svojim sklonostima, a vezani su uz projekte koje provodi Ekonomska klinika. Trenutno je aktivno 10 projekata namijenjenih svim dobnim skupinama, a neki od njih nagrađeni su i Dekanovom i Rektorovom nagradom! 

Među poznatijim projektima su primjerice marketinška konferencija Underline te financijska konferencija Learn To Invest.

Proces selekcije sastoji se od ispunjavanja prijavnice, ispita koji se razlikuje za svaki funkcijski tim i intervjua. 

Od 10. do 16. listopada na linku ćete imati priliku ispuniti prijavnicu, a nakon ispunjene prijavnice na vaš e-mail stiže ispit za funkcijski tim za koji ste se prijavili.

O nama saznaj više na: https://www.ekonomska-klinika.hr/ i na našim društvenim mrežama! :)