Ekonomska klinika regrutira

Ekonomska klinika je neprofitna studentska organizacija koja okuplja studente različitih fakulteta i nudi besplatna savjetovanja građanima, malim poduzećima, poduzetnicima i neprofitnim organizacijama. 

Trenutno smo u potrazi za proaktivnim studentima koji su spremni spojiti ugodno s korisnim te uz rad na izvanrednim projektima usput se i dobro zabaviti te sklopiti nova prijateljstva! U Ekonomskoj klinici postoje 3 funkcijska tima koji su ključni za funkcioniranje cijele udruge, a to su: FinancijeMarketing & PRLjudski potencijali.

Projektne timove kliničari biraju sami po svojim sklonostima, a vezani su uz projekte koje provodi Ekonomska klinika. Trenutno je aktivno 10 projekata namijenjenih svim dobnim skupinama, a neki od njih nagrađeni su i Dekanovom i Rektorovom nagradom! 

Među poznatijim projektima su primjerice marketinška konferencija Underline,  financijska konferencija Learn To Invest te Erasmus+.

Proces selekcije sastoji se od ispunjavanja prijavnice, ispita koji se razlikuje za svaki funkcijski tim i intervjua. 

Od 27. veljače do 8. ožujka na linku ćete imati priliku ispuniti prijavnicu, a nakon ispunjene prijavnice na vaš e-mail stiže ispit za funkcijski tim za koji ste se prijavili.

O nama saznaj više na: https://www.ekonomska-klinika.hr/ i na našim društvenim mrežama!