Ekonomska klinika - humanitarna akcija „Srcem za djecu Brezovice“

Ekonomska klinika, neprofitna udruga studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, u suradnji sa startupima i poduzećima partnerima pokrenula je humanitarnu akciju „Srcem za djecu Brezovice“ koja ima za cilj prikupiti nužne potrepštine za funkcioniranje doma i svakodnevnog života štićenika. Putem prigodnog božićnog domjenka i filmske projekcije humanitarnog karaktera u sklopu projekta „Kino na EFZG“ prikupljat će se donacije u svrhu poboljšanja standarda i uvjeta u dječjem domu Brezovica. Božićna projekcija filma i humanitarna akcija održat će se 12. prosinca od 18 h u caffe baru Urban preko puta Ekonomskog fakulteta u Zagrebu gdje će uz projekciju božićnog filma „Ludi Božić u uredu“ i druženje uz kokice i atmosferu kina studenti moći iskazati humanost donošenjem poklona i donacija koje će članovi Ekonomske klinike uručiti djeci u Brezovici prilikom posjeta i druženja. Na ovaj način želi se potaknuti val dobrote i pomaganja potrebitima, posebice u adventsko vrijeme, te pružiti priliku studentima i svim zainteresiranima da budu dio dječjih osmijeha i veselja.

Članovi Ekonomske klinike zajedno s partnerima napravili su tako iskorak u realizaciji svog uspješnog projekta Kino na EFZG koji je nedavno nagrađen i posebnom Dekanovom nagradom te podizanju razine doprinosa i pomaganja zajednici koje ostvaruju putem svojih edukativnih projekata namijenjenih širenju znanja i vještina financijske pismenosti i poduzetničke inicijative.

Donirati se može i putem crowdfunding kampanje klikom na poveznicu te dolaskom na božićno druženje na koje su pozvani svi zainteresirani.