Sveučilište u Zagrebu - Ekonomski fakultet

Hrvatski English
Brzi linkovi
EFZG MEĐUNARODNI SAJAM MOBILNOSTI Razmijeni se!, 18. siječnja 2018.

EFZG MEĐUNARODNI SAJAM MOBILNOSTI Razmijeni se!, 18. siječnja 2018.Dragi studenti,

Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskog fakulteta u četvrtak 18. siječnja 2018. od 10:00 do 14:00 h organizira Međunarodni sajam mobilnosti 2018. Razmijeni se!

Prijavite se na ovoj poveznici i potvrdite svoj dolazak!
Pozivamo vas i da pratite event na Facebooku gdje ćemo objavljivati najnovije informacije!

Program događanja obuhvaća edukativna i interesantna predavanja te razgovore i predstavljanje preko 100 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu za studijski boravak. Sve to organiziramo uz zanimljive goste, naše bivše studente Tomislava Perka i Luku Bulića.
Događanje će se odvijati na tri lokacije na EFZG-u:
  1. U Kongresnoj dvorani  od 10:00 - 11:30 h gdje će Ured za međunarodnu suradnju predstaviti  ERASMUS+ i druge vrste stipendija, a Tomislav Perko naš bivši student i poznati globetrotter će nam približiti putovanja iz različitih perspektiva.
  2.  U Kefi od 12:00 -13:30h održat ćemo ERASMUS+ KEFA KAFÉ s Lukom Bulićem, našem bivšim studentom koji će porazgovarati s bivšim stipendistima koji su iskusili razmjenu u zanimljivim zemljama. Naravno, sve to na informativan i zabavan način… :)!
  3. U predvorju Kongresne dvorane i u Chillin' zoni od 10:00 -14:00h odvijat će se EFZG International Mobility Fair: bit će postavljeni štandovi po zemljama s promotivnim materijalima partnerskih institucija i EFZG studentima prezenterima, gdje ćete moći upoznati kolege koji su bili u tim zemljama na razmjeni kao i strane studente koji su ovdje na mobilnosti i saznati iz prve ruke bitne informacije. Sudjelovat će i Sveučilište u Zagrebu sa svojim bilateralnim stipendijama!
Cijelo događanje bit će u vedrom i opuštenom tonu!

Stoga, budite i vi dio ove atmosfere, odaberite svoju destinaciju… :)

Veselimo se unaprijed druženju s vama!

Ured za međunarodnu suradnju