Business Matchmaker

Business Matchmaker projekt je namijenjen proaktivnim studentima završnih godina Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u cilju povezivanja s potencijalnim poslodavcima, a održat će se 3. i 4. svibnja 2023. u prostorijama EFZG-a.

Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta u Zagrebu u suradnji sa studentskom udrugom eSTUDENT organizira jedinstveni susret studenata i poduzeća u obliku speed datea, kombinaciji speed datinga i intervjua za posao u trajanju od 6 minuta. Najuspješniji studenti bit će izabrani u sljedeći, duži krug razgovora te potencijalno dobiti ponudu za praksu ili posao.

Poznata su poduzeća ovogodišnjeg Business Matchmakera

Ovogodišnji Business Matchmaker okupio je 26 poduzeća, lidera u svojim područjima. U sljedećih 6 skupina poduzeća su podijeljena prema odabranim smjerovima studijskih programa na Ekonomskom fakultetu – Zagreb.

 

Ako te zanima analiza i poslovno planiranje ili financije skupina A je idealna za tebe.

SKUPINA A:

KPMG Croatia d.o.o. za reviziju pruža širok spektar usluga u područjima revizije, poreza i savjetovanja vodećim domaćim i međunarodnim organizacijama. Njihove usluge uključuju reviziju financijskih izvještaja, porezno savjetovanje, poslovno savjetovanje, upravljanje rizicima, usklađenost s propisima.

OTP banka d.d. je četvrta banka po veličini na hrvatskom bankarskom tržištu. Dio je snažne i ugledne financijske grupacije proizašle iz najjače mađarske banke i danas je najbrže rastuća bankarska grupa u srednjoj i istočnoj Europi.

Philip Morris Zagreb d.o.o. jedno je od vodećih duhanskih poduzeća u zemlji. Međunarodno prepoznato nagradom EQUAL-SALARY Certification u izvrsnosti upravljanjem ljudskim potencijalima, a na hrvatskom tržištu uspješno posluju od 2005.

Zagrebačka banka d.dvodeća je banka u Hrvatskoj i članica UniCredita, paneuropske komercijalne banke s ponudom usluga u Italiji, Njemačkoj, srednjoj i istočnoj Europi. Vrijednosti Zagrebačke banke svakako pridonosi i dimenzija društvene odgovornosti u poslovanju što potvrđuju brojna priznanja i nagrade domaćih i međunarodnih institucija.

 

Ako pratiš trendove digitalne ekonomije, skupina B traži pojačanje u području menadžerske informatike.

SKUPINA B:

DECODE je agencija specijalizirana za razvoj kompleksnih mobilnih aplikacija i softverskih rješenja osnovana 2011. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a 90% prihoda ostvaruje na zapadnim tržištima.

InfoDom d.o.o. vodeći je ponuđač fleksibilnih digitalnih platformi, usmjeren na modernizaciju i razvoj poslovne infrastrukture i ICT rješenja vezana uz transformaciju javnog sektora i povećanje konkurentnosti privatnog sektora.

mStart plus d.o.o. usmjeren je na razvoj, implementaciju, integraciju i podršku poslovnih informacijskih sustava i rješenja nizu industrija poput poljoprivrede, veleprodaje, maloprodaje, distribucije i internetske trgovine.

LeverUP Consulting Adria d.o.o. je jedini akreditirani Marketing Cloud Personalization Partner u Hrvatskoj koji okuplja niz stručnjaka za CRM i automatizaciju marketinga.

 

Svestranim studentima najbolje odgovaraja skupina C koja se bavi marketingom, trgovinom i menadžmentom.

SKUPINA C:

Coca-Cola HBC Hrvatska članica je skupine Coca-Cola HBC i ekskluzivni punioničar i distributer napitaka. Rangirana je kao najodrživija europska tvrtka u sektoru hrane i pića prema Dow-Jonesovu indeksu održivosti.

Henkel Croatia d.o.o njemačka je kemijska i konzumeristička tvrtka koja proizvodi i prodaje širok raspon proizvoda, uključujući deterdžente, kozmetiku, ljepila, tehnološka rješenja i ostale proizvode za potrošače i industriju. U Hrvatskoj posluje u 3 poslovna područja: Adhesive Technologies (Ljepila i tehnologije) i Consumer Brands.

L'Oréal Adria d.o.o. kao dio vodeće svjetske kozmetičke kompanije u Hrvatskoj posluje više od 20 godina. Osim po uspješnom poslovanju, poznati su i po brojnim inicijativama u promociji znanosti i spolne ravnopravnosti i raznolikosti.

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. najveći je diskontni trgovački lanac u Europi, u Hrvatskoj prisutan od 2006. U svom radu naglašavaju primjenu načela društveno odgovornog poslovanja. O Lidlovoj svepristunosti najbolje govori činjenica da je službeni partner UEFA EURO-a 2024.

Telemach Hrvatska d.o.o. je dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi. U Hrvatskoj posluju od 2005. kada su srušili cijene mobilne telefonije te i danas slove za jednog od najpovoljnijih operatera u zemlji.


Prijave za studente su otvorene do 23.4., stoga, pripremi CV i pitanja za poslodavce. Prijaviti se možeš OVDJE!


Ako trebaš pomoć sa životopisom, svakako se javi Uredu za savjetovanje i razvoj karijera na mail karijere@net.efzg.hr za pomoć.

 

Vidimo se na EFZG-u!

 

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetite službene web stranice Business Matchmakera te zapratite Facebook i Instagram profile Business matchmakera.