Odlazak prof. Marije Rizmaul

Nakon kratke i teške bolesti, napustila nas je naša draga kolegica i prijateljica prof. Marija Rizmaul, viši predavač poslovnog engleskog jezika. Oprostit ćemo se od nje u četvrtak, 02.06.2011. u 13.50 h na Krematoriju, a sveta misa zadušnica služit će se nakon ispraćaja u crkvi Sv. Leopolda Mandića u Dubravi. Komemoracija će se održati u ponedjeljak, 06.06.2011. u 12h u dvorani 14 .

Napustila nas je naša draga kolegica i prijateljica prof. Marija Rizmaul, viši predavač poslovnog engleskog jezika.
Oprostit ćemo se od nje u četvrtak, 02.06.2011. u 13.50 h na Krematoriju, a sveta misa zadušnica služit će se nakon ispraćaja u crkvi Sv. Leopolda Mandića u Dubravi.
Komemoracija će se održati u ponedjeljak, 06.06.2011. u 12h u dvorani 14 .
Profesorica Marija Rizmaul rođena je u Zagrebu 23.03.1948., 1974. diplomirala je na studiju sociologije i anglistike na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Radila ja na I. Ekonomskoj gdje je za svoj rad 1997. dobila priznanje Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i znanost za vođenje i organizaciju natjecanja učenika na Županijskom
natjecanju škola u Zagrebu.
Od 1999. radila je kao predavač, a zatim viši predavač poslovnog engleskog jezika na Ekonomskom fakultetu.
Bila je aktivna članica Hrvatskog udruženje profesora engleskog jezika (HUPE), a napisala je brojne recenzije za udžbenike engleskog jezika. Glavno područje njezinog stručnog interesa ja poslovna komunikacija na engleskom jeziku i u okviru tog područja je pisala stručne članke i sudjelovala na domaćim i inozemnim konferencijama i stručnim skupovima.
Sjećat ćemo se naše drage Maje po njezinoj dobroti i skromnosti, po predanom i marljivom radu koji je posvetila generacijama svojih studenata.