Sveučilište u Zagrebu - Ekonomski fakultet

Hrvatski English
Brzi linkovi
Marketing thesis workshop (MTW)

Marketing thesis workshop (MTW)


 

ODRŽANE 3. RADIONICE O PISANJU DIPLOMSKOG RADA ZA STUDENTE SMJERA MARKETING


Tijekom travnja i svibnja 2017. godine Katedra za marketing je organizirala seriju od tri radionice o pisanju diplomskog rada za studente smjera Marketing pod nazivom Marketing Thesis Workshop (MTW). Radionice su vodile doc. dr. sc. S. Horvat, doc. dr. sc. M. Fudurić i asist. Tanja Komarac, univ. spec. oec.

Ovogodišnje su radionice započele u travnju s temom „Odabir i prijava teme diplomskog rada“ gdje su se studenti upoznali s procedurom prijave diplomskog rada i pametnim načinima pretraživanja baza podataka. U svibnju je uslijedila radionica „Pisanje pregleda literature i pravilno citiranje“ na kojoj su se studenti upoznali s osnovnim vrstama pregleda literature te odabranim stilovima citiranja u akademskim radovima. Posljednja radionica pod nazivom „Dizajn i metodologija istraživanja“ je zaokružila ovogodišnji ciklus MTW radionica, a na njoj su studenti mogli saznati kako postaviti projekt znanstvenog istraživanja uz brojne primjere uspješnih prijava diplomskih radova. Više informacija o radionicama pročitajte na www.efzg.unizg.hr/mtw.

 
 
O MTW RADIONICAMA:
 
Katedra za marketing za studente smjera Marketing nudi seriju radionica kako bi se studentima olakšalo pisanje diplomskog rada. Inicijativa je pokrenuta ak. god. 2015./2016. od strane tri članice Katedre za marketing doc. dr. sc. Sandre Horvat, doc. dr. sc. Morane Fudurić asist. Tanje Komarac, univ. spec. oec. Na ovoj stranici možete pratiti informacije o održavanju slijedećih radionica i pridružiti nam se u savladavanju izazova u pisanju diplomskog rada.
Što su studenti smjera Marketing prošle godine rekli o MTW radionicama:

„[MTW radionice] su odlične, motiviraju i usmjeravaju.“
„Odlična inicijativa i super predavači.“
„Odlična stvar za zbunjujuće pisanje diplomskog rada.“
 
.
 
 Korisni linkovi:

MTW 1. 
prezentacija (PDF)

Informacije o proceduri za diplomski rad

Office 365