L'oreal Adria Balkan – BRANDSTORM – međunarodno studentsko natjecanje

Pozivaju se studenti 4. godine studija i Diplomskog studija (tzv. 5 godina) da se prijave na međunarodno studentsko natjecanje „Brandstorm“ (L'oreal Adria Balkan) https://www.brandstorm.loreal.com/ u kojem Ekonomski fakultet Zagreb sudjeluje kao partner.
 
Cilj natjecanja je izrada inovativne digitalne strategije koja bi privukla novu generaciju (15 do 25 godina) korisnika marke La Roche-Posay.
 
Sudjelovanje u natjecanju ima višestruke koristi za sudionike, a najvažnije bi bile; stjecanje praktičnog iskustva, mogućnost zaposlenja i prakse, pristup vrijednim on-line materijalima i u konačnici brojne i vrijedne nagrade.
 
Studenti se prijavljuju u grupama od tri člana. Struktura grupe može biti kombinacija između studenata četvrte i pete godine, bez obzira na smjer studija. Jedino ograničenje je da studenti nemaju prethodno radno iskustvo (da nisu bili zaposleni).
 
Krajnji rok za prijavu je 30.12.2015., ali budući da prilikom prijave studenti dobivaju pristup, vrlo korisnim, materijalima koji će im pomoći u rješavanju slučaja sugestija je da se prijava obavi čim je prije moguće.