Govornička škola 2016.

 Od 28. do 30. listopada 2016. godine, Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) organiziraju projekt Govornička škola 2016., koji će se održati u Crikvenici.

Govorničku školu polazit će ukupno 80 studenata* sa Sveučilišta u Zagrebu i sa Sveučilišta u Rijeci, koji će proći selekcijski proces, te će tijekom tri dana slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije.

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) već drugu godinu zaredom organiziraju ovaj projekt, koji se pokazao vrlo uspješnim prošle godine, na kojem je sudjelovalo 30 najboljih studenata sa Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine uz studente sa Sveučilišta u Zagrebu, priliku za dobivanje znanja iz područja govorništva, javnog nastupa i komunikologije imaju i studenti sa Sveučilišta u Rijeci, koji se također mogu prijaviti za sudjelovanje na Govorničkoj školi 2016.

Ishodi učenja će biti stjecanje osnovnih teoretskih i praktičnih znanja o komunikaciji, javnom nastupu i govorništvu. Polaznici će moći samostalno prepoznati elemente kvalitetne komunikacije i zamke, te će biti sposobni kritički promatrati informacije koje primaju i argumentirano izlagati i upotrijebiti ranije stečeno znanje.

Svaki sudionik koji prođe trodnevnu edukaciju dobiva certifikat o polaženju Govorničke škole 2016, koji može priložiti u CV.

Mjesto održavanja: Crikvenica, Hotel Vila Ružica
Vrijeme: 28.-30. listopada 2016.
 
LINK na FB event: https://www.facebook.com/events/223531784728241/