Konferencija za mlade - CEO KONFERENCIJA ZAGREB 7.11.2015. na EFZG-u

Želite li čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade?
Jesti li čuli životnu priču Luke Abrusa  koji je poslovanje svoje firme proširio i u New Yorku? 
Kako se Branka Slaveska snašla na čelu Uprave jedne hrvatske pivovare?
Ili pak želite čuti životnu priču Fani Stipković,  nekadašnje manekenke, a danas uspješne novinarke u inozemstvu koja živi u Madridu?
 
Sve to i puno više možete saznati na CEO konferenciji u Zagrebu 7. studenog 2015.!
Budite dio CEO priče!
Prijavite se na ovu jedinstvenu konferenciju za mlade, osigurajte svoje mjesto i iz prve ruke saznajte kako kroz uspone i padove doći do poslovnog uspjeha.

PRIJAVE NA KONFERENCIJU     PRIJAVE SU OTVORENE DO 4.STUDENOG 2015.!!!
Pratite nas na FACEBOOK-u

PROGRAM
 
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa Ekonomskim fakultetom iz Sarajeva organizira CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferenciju koja će se održati 7. studenog 2015. na Ekonomskom fakultetu – Zagreb u Kongresnoj dvorani.

POTVRĐENI GOVORNICI za CEO konferenciju u Zagrebu 7.studenog 2015.
1. VEDRAN ANTOLJAK – Sense Consulting, glavni partner
2MILJENKO VAIĆ - Nestle, Country Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu  
3. LUKA ABRUS - 5 MINUTA, CEO
4. IDA PANDUREntourage – digitalna  marketinška agencija, CEO
5. KREŠIMIR DVORSKINEXTBIKE, direktor
6. BRANKA SLAVESKA – Karlovačka pivovara/Heineken Hrvatska, predsjednica Uprave
7. IVAN BREZAK BRKAN - Netokracija & Meme Media, CEO
8. FANI STIPKOVIĆ - novinarka
9. gost iznenađenja 
 
VIŠE O CEO konferenciji
CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) konferencija je najveći regionalni projekt za mlade: održava se u 4 države, 8 gradova, na 9 fakulteta. U konferencijama je sudjelovalo  2500 sudionika, 80 govornika, više od 200 medijskih kuća i preko 150 kompanija i organizacija koje su direktno uključene u projekt.
CEO predstavlja godišnje događanje koje povezuje mlade s uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motiviraju na proaktivan pristup poduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.
 
CEO 2015.
Idejni začetnik CEO konferencije je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Sarajevu (EFSA).
CEO konferencije 2015 će biti organizirane u suradnji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu u BiH, a također i u Zagrebu s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, u Beogradu s Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i u Podgorici s Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Podgorici.
 
CEO misija, duh i atmosfera…
Misija CEO konferencije u Zagrebu je okupljati mlade i najuspješnije pojedince iz Hrvatske, koji dijele svoja životna i poslovna iskustva, uspone i padove, ideje i znanje u kontekstu različitih disciplina: razvoja karijere, poduzetništva, tehnologije i inovacija.
CEO želi poticati studente i mlade da se udružuju i razvijaju poslovne i socijalne mreže u cilju stvaranja konkretnih poslovnih ideja što jača potencijal samozapošljavanja.
Duh i atmosfera koji vladaju tijekom CEO konferencije su prije svega inspirativni i motivirajući. Kroz veoma edukativne, ali i emotivne priče govornika sudionici stječu nova znanja i bivaju potaknuti da krenu u ostvarivanje vlastitih poslovnih ideja.