Knjižnica Online


   
IZLOŽBA "PRVA DERIVACIJA"  

Riječ je o prvoj izložbi Mislava Stipića (aka "The Thinker"), studenta Ekonomskog fakulteta koji je nedavno diplomirao na sveučilišnom diplomskom studiju - Marketing.

Izložba je postavljena u čitaonici, a posjetitelji će moći razgledati 11 slika od kojih je osam rađeno tehnikom crtanja markerima po platnu, a tri su oslikane temperama. Slike predstavljaju metaforu glazbe, interesa i iskustava koje je mladi umjetnik u usponu doživio tijekom studiranja.

„S crtanjem markerima po platnu krenuo sam 2013. kao hobijem u slobodno vrijeme između fakulteta i studentskog posla. Radovi su dominantno inspirirani glazbom, putovanjima i iskustvima koje sam prošao. Ovo je prva izložba mojih radova, a ime Prva derivacija dolazi zbog toga što opisuje upravo to - da se radi o "nečemu prvom", a matematički pojam sam upotrijebio jer je matematika logična i racionalna disciplina koja time predstavlja savršenu protutežu umjetnosti koja je često iracionalna i doima se nelogičnom“, istaknuo je autor izložbe Mislav Stipić.

Galerija slika.
 

 
objavljeno 20.12.2016.  
RADNO VRIJEME ZA BLAGDANE  
Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana Knjižnično-dokumentacijski centar neće raditi od

24. prosinca 2016. godine
do  zaključno 07. siječnja 2017. godine

 
U petak, 23. prosinca 2016. godine knjižnica će raditi za korisnike do 12.00 sati, a od ponedjeljka, 09. siječnja 2017. godine radit će prema uobičajenom radnom vremenu.

SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNU NOVU 2017. GODINU 
 
objavljeno 20.12.2016.  
Društvo bibliotekarjev Maribor posjetilo našu knjižnicu  
U petak, 02.12.2016. godine 50 članova Društva bibliotekarjev Maribor posjetilo je našu knjižnicu.
Tom prigodom je voditeljica Zrinka Udiljak Bugarinovski predstavila Fakultet i prezentirala knjižnicu i usluge koje su na raspolaganju korisnicima.
Osim razmijene poslovnih iskustava, spomenuta je i mogućnost suradnje našeg Europskog dokumentacijskog centra s Evropskim dokumentacijskim centrom Univerzitetne knjižnice u Mariboru.

Galerija slika.

 
 
objavljeno 9.12.2016.  
Probni pristup na publikacije Annual Reviews  
Do 5. veljače 2017. godine otvoren je probni pristup neprofitnom akademskom izdavaču Annual Reviews koji u 43 naslova pokriva isto toliko znanstvenih područja među kojima i ekonomiju.
 
Svaka serijska publikacija na godišnjoj razini objavljuje kritičke osvrte na aktualna znanstvena istraživanja i na takav način znanstvenoj zajednici osigurava uvid u recentnu primarnu znanstvenu literaturu.
 
Publikacije su indeksirane u Thomson Reuters Journal Citation Reports
 
Pretraživanje je osigurano putem IP adrese institucije.

Link za pretraživanje.
 
 
objavljeno 6.12.2016.  
OTVOREN EUROPSKI DOKUMENTACIJSKI CENTAR  
U okviru svečanog obilježavanja 96.-te obljetnice Dana Fakulteta, 01.12.2016. godine otvoren je Europski dokumentacijski centar  u Knjižnično-dokumentacijskom centru. 
 
Tom prilikom potpisan je i Sporazum o suradnji s Europskom unijom, koju zastupa Europska komisija, a koju pak zastupa Predstavništvo Europske komisije u RH. 
 
Nakon pozdravnog obraćanja voditeljice Knjižnično-dokumentacijskog centra i Europskog dokumentacijskog centra Zrinke Udiljak Bugarinovski, univ.spec.oec., okupljenima su se obratili  dekan prof. dr. sc. Lajoš Žager, voditelj Predstavništva Europske komisije u RH mr. sc.  Branko Baričević, rektor zagrebačkog sveučilišta prof. dr. sc. Damir Boras i izaslanik Predsjednice RH g. Marko Jurčić.

Galerija slika.
 
 
objavljano 6.12.2016.  
Svečano otvaranje Europskog dokumentacijskog centra u Knjižnično-dokumentacijskom centru  
Svečano otvaranje Europskog dokumentacijskog centra u Knjižnično-dokumentacijskom centru održat će se u četvrtak, 01.12.2016. godine u 10.00 sati, u okviru proslave Dana Fakulteta.
 
 
Navedenog datuma knjižnica će za korisnike biti otvorena od 08.15 do 15.00 sati.
 
 
objavljeno 28.11.2016.  
PROBNI PRISTUP KOLEKCIJI PROQUEST BUSINESS PREMIUM  

Do 9. studenoga 2016. osigurali smo probni pristup ProQuestovoj kolekciji pod nazivom Business Premium Collection.
 
Osim baze ABI/Inform Complete koju već imamo u pretplati, kolekcija uključuje i sljedeće baze:
 
Entrepreneurship Database
Accounting, Tax & Banking Collection
Asian & European Business Collection
Business Market Research Collection
 
Pristup je omogućen s računala unutar Fakulteta i putem proxy servera na sljedeće načine:
 
ProQuestovo sučelje

Direktni link
 
 
objavljeno 13.10.2016.  
PROBNI PRISTUP - OXFORD UNIVERSITY PRESS  
Do 4. prosinca 2016. godine omogućen je pristup znanstvenim časopisima izdavača Oxford University Press. U dostupnoj zbirci nalazi se više od 300 naslova koji pokrivaju područja prirodnih, društvenih i humanističkih znanosti te medicinu i zdravstvo.
 
Više informacija o pristupu može se pronaći na web stranici Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Pristup je omogućen s računala unutar mreže Fakulteta.
 
objavljeno 5.10.2016.  
Dostupna EBSCO-va kolekcija e-knjiga  
Do kraja srpnja 2017. godine Sveučilište u Zagrebu je za svoje sastavnice osiguralo EBSCO-vu kolekciju e-knjiga pod nazivom eBook Academic Collection. Kolekcija sadrži preko 150 000 e-knjiga vodećih svjetskih akademskih izdavača pokrivajući razna znanstvena područja.

Navodimo neke od izdavača: Oxford University Press, MIT Press, Cambridge University Press, Harvard University Press, Elsevier, Taylor & Francis, Sage Publications, Wiley itd.

Pristup bazi podataka omogućen je preko EBSCO-vog sučelja, a dostupna je i s računala unutar Fakulteta, kao i preko fakultetskog proxyja.
 
 
objavljeno 20.9.2016.  
Nova računala u Knjižnično-dokumentacijskom centru  
U okviru projekta „Usvajanje načela HKO u visokoobrazovnim institucijama u polju ekonomija – ECONQUAL“ za potrebe studenata Ekonomskog fakulteta-Zagreb nabavljeno je 8 računala.

Računala su postavljena u novouređenoj knjižnici Fakulteta gdje će ih studenti moći koristiti za pretraživanje svih online knjižničnih izvora i baza podataka te za ostale potrebe studija.

Prvo testiranje novih računala pripalo je gostu knjižnice – studentu s John Carroll University, koji je već po drugi put polagao ispit elektroničkim putem pod proktoriranjem naše knjižnice, a u suradnji s njegovim profesorom s John Carrol University. 
 
objavljeno 23.8.2016.  
PRETPLATA NA BAZU Wiley Online Library   
Sveučilište u Zagrebu svojim je sastavnicama osiguralo pristup bazi Wiley Online Library izdavača Wiley-Blackwell.
Dostupno je više od 1 500 časopisa u cjelovitom tekstu svih znanstvenih disciplina. 170 časopisa se odnosi na ekonomiju i podijeljeni su u znanstvena polja: Business & Management, Economics, Finance & Invenstments i Accounting.
 
Pristup je omogućen s računala unutar mreže Fakulteta, te od doma preko proxy servera.
 
Pristupni link

 
 
objavljeno 21.7.2016.  
PRETPLATA NA IEEE Xplore  
U sljedećih godinu dana studentima i djelatnicima Sveučilišta u Zagrebu osiguran je pristup bazi IEEE Xplore koja pokriva područje inženjerstva, računarstva, informacijskih i telekomunikacijskih  tehnologija.
 
Većina publikacija pripada osnivaču Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).
 
Baza sadrži cjelovite tekstove iz više od 170 časopisa, 1 400 konferencijskih radova, 5 000 tehničkih standrda, te druge vrste građe. Dostupna je i vrijedna zbirka e-knjiga MIT PressBooks koja donosi 650 naslova knjiga i preko 12 000 izdvojenih poglavlja.
 
Pristup bazi je omogućen unutar mreže Fakulteta i od doma putem fakultetskog proxy servera.
 
 
objavljeno 20.7.2016  
PRETPLATA NA InfoSci-Databases  
Sveučilište u Zagrebu svojim sastavnicama je osiguralo pretplatu na bazu izdavača IGI Global, ranije poznatog kao Idea Group Publishing

Kroz ovu bazu podataka korisnicima je na raspolaganju više od 180 interdisciplinarnih časopisa, koji uključuju više od 18 000 članaka i 225 000 referentnih citata, 3 200 e-knjiga i preko 50 video predavanja.

Sadržaj je podijeljen u kolekcije InfoSci®-Journals, InfoSci®-Books, InfoSci®-Video i fokusiran je na informacijske znanosti i tehnologiju te na njihovu primjenu i utjecaj na područja: ekonomija, računarstvo, obrazovanje, inženjering, znanost o okolišu, javna uprava, knjižničarstvo, komunikacijske znanosti, medicina i zdravstvo, sigurnost, forenzika i društvene znanosti.
 
Pristup je omogućen s računala unutar Fakulteta te preko proxy servera Fakulteta.

Pristupni link
 
 
 objavljeno 13.7.2016.  
LJETNO RADNO VRIJEME KNJIŽNIČNO-DOKUMENTACIJSKOG CENTRA  
Radno vrijeme Knjižnično dokumentacijskog centra u ljetnom periodu 2016. godine:

do 16.07.2016. godine prema uobičajenom radnom vremenu

od 18. - 22. 07.2016. godine:

ponedjeljak-četvrtak od 08.15 – 15.45 sati
petak od 08.15 - 14.45 sati

KDC će biti zatvoren od 25.07.2016. godine, a počinje s radom 22.08.2016. godine, prema uobičajenom radnom vremenu.
 
 
objavljeno 8.7.2016.  
PRETPLATA NA  BAZU ProQuest Dissertations & Theses Global  
Sveučilište u Zagrebu osiguralo je jednogodišnji petplatu na bazu ProQuest Dissertations & Theses Global. Radi se o najvećoj bazi diplomskih i doktorskih radova iz cijeloga svijeta koja pokriva sve znanstvene discipline.
 
Broj uključenih radova prelazi 3.8 milijuna a dolaze iz 88 zemalja. Više od 1.7 milijuna radova je u cjelovitom tekstu i njihovo korištenje se najbolje ilustrira brojem od 45 000 downloada mjesečno. Pretplatu na ovaj vrijedan izvor ima preko 3 000 institucija, među koje od ove godine ulazi i Sveučulište u Zagrebu.
 
Pristup ovom izvoru omogućen je kroz direktan link
 
Istom izvoru možemo pritsupiti i putem fakultetskog discovery sustava Summon, te ProQuestovog sučelja vezanog uz našu institucionalnu pretplatu.
 
Podsjećamo da uz PQDT Global, Fakultet ima pristup bazama ABI/Inform Collection, ebrary e-book i International Bibliography of the Social Sciences (IBSS).
 
Pristup je omogućen preko računala unutar mreže Fakulteta, te preko fakultetskog proxy servera.
 
 
 
objavljeno 1.7.2016.  
PROBNI PRISTUP SAGE VIDEIMA  
Do kraja srpnja 2016. godine izdavač Sage nudi besplatan pristup kolekciji videa s područja društvenih znanosti namijenjenih visokoškolskim obrazovnim institucijama.
 
Kolekcija pod nazivom Business & Management, nastala je u siječnju ove godine i sadrži preko 60 sati snimljenih predavanja i intervjua.
 
Pristupne podatke možete zatražiti na e-mail.
 
 
objavljeno 27.6.2016.  
PRETPLATA NA KONFERENCIJSKE RADOVE U WoS-u  
Nacionalna pretplata za on-line baze podataka obogaćena je vrlo vrijednim kolekcijama za društvene znanosti. U Thompson Reutersovoj bazi Web of Science Core Collection dodani su indeksi za konferencijske radove i knjige.
 
Popis kolekcija WoS Core Collection citatnih indeksa:
 
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED) - indeksirani radovi od 1955
Social Sciences Citation Index (SSCI) - indeksirani radovi 1955
Arts & Humanities Citation Index (A&HCI) - indeksirani radovi od 1975
Conference Proceedings Citation Index- Science (CPCI-S) - indeksirani radovi od 1990
Conference Proceedings Citation Index- Social Science & Humanities (CPCI-SSH) - indeksirani radovi od 1990
Book Citation Index– Science (BKCI-S) - indeksirane knjige od 2005
Book Citation Index– Social Sciences & Humanities (BKCI-SSH) - indeksirane knjige od 2005
Emerging Sources Citation Index (ESCI) - indeksirani radovi od 2015
 
Više informacija o bazi WoS Core Collection možete pronaći na linku.
 
Pristup je omogućen preko računala unutar mreže Fakulteta te preko fakultetskog proxy-ja.
 
 
objavljeno 14.6.2016.  
PROBNI PRISTUP NA SAGE Premier  
U periodu do 6. srpnja 2016. godine osigurali smo probni pristup izdavaču SAGE i njihovoj kolekciji časopisa SAGE Premier.
 
Kolekcije sadrži više od 820 recenziranih znanstvenih časopisa s preko 60 000 članaka u cjelovitom tekstu.
 
Arhiva kolekcije datira od 1999. godine, a čak 60% časopisa je rangirano u Journal Citation Reportu za 2014. godinu.

Kolekcija je tematski interdisciplinarna i uključuje dva paketa:
 
Društvene znanosti i humanistka (625 naslova)
Znanost, tehnologija i medicina  (319 naslova)
 
Pristup je omogućen s računala unutar Fakulteta, te preko proxy servera.

Pristupni link

 
 
objavljeno 7.6.2016.  
PROBNI PRISTUP DODATNIM EMERALDOVIM KOLEKCIJAMA  
Do 30. lipnja 2016. godina možete pristupiti cjelokupnoj online izdavačkoj produkciji izdavača Emerald s područja ekonomije koja uključuje:
 
  • 13 tematskih kolekcija akademskih e-časopisa, od kojih se 9 odnosi na područje menadžmenta
  • kolekcija e-knjiga naslova Business, Management & Economics
  • kolekcija studija slučajeva pod nazivom Emerging Markets Case Studies
     
Pristup je omogućen preko jedinstvenog Emeraldovog ulaznog portala za pretraživanje.

 
 
objavljeno 31.5.2016.  
PROBNI PRISTUP IZDAVAČU IGI GLOBAL  
Izdavač IGI Global nam je omogućio probni pristup do 15.5. 2016. godine.
 
IGI Global, ranije poznat kao Idea Group Publishing, privatna je izdavačka kuća koja je u prostor akademskog izdavaštva krenula s referentnom literaturom, a sad već nude i knjige, časopise i različite nastavne materijale za visoko obrazovanje.
 
Sadržaj  pokriva utjecaj informacijskih znanosti i tehnologije na područja ekonomije, obrazovanja, znanosti o okolišu, javnoj upravi, knjižničarstvu, medicini itd.
 
Probni pristup pokriva  3002 e-knjige, 158 e-časopisa i 52 video predavanja.

Poveznica na pretraživanje baze.

 
 
objavljeno 21.4.2016.  
Knjižničari Zagrebačkog knjižničarskog društva posjetili našu knjižnicu  
Naša knjižnica ugostila je 13. i 18. travnja dvadesetak knjižničara Zagrebačkog knjižničarskog društva.

Kolege knjižničare primila je voditeljica Zrinka Udiljak Bugarinovski, koja im je tom prigodom prezentirala aktivnosti i usluge Knjižnično dokumentacijskog centra, a razgovaralo se i o trenutnom stanju knjižničarske struke u RH, kao i o potrebi  redefiniranja tradicionalne i povijesne uloge knjižnica.
 
Ovaj neformalni susret pokazao se i kao odlična prilika za međusobno upoznavanje i uspostavljanje bolje suradnje između različitih vrsta knjižnica.

Galerija slika
.
 
 
objavljeno 20.4.2016.  
U ugodnom društvu s poduzetnicom Elizabetom Planinić  

U organizaciji Knjižnično-dokumentacijskog centara Ekonomskog fakulteta i Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država 24. ožujka 2016. održano je druženje s Elizabetom Planinić, poduzetnicom godine u kategoriji mikropoduzeća, pod nazivom „Yes we can“.
 
Druženje je organizirano u mjesecu kada se obilježava Dan žena, pa je stoga i bilo namijenjeno uglavnom ženskoj populaciji. Okupljene dame su tako iz prve ruke mogle čuti životnu priču gošće koja je s njima podijelila savjete i iskustva kako postati uspješna poslovna žena, kako pokrenuti i uspješno voditi poduzeće, kako proširiti poslovanje izvan Hrvatske i mnoga druga.
 
Elizabeta Planinić, poduzetnica godine u kategoriji mikropoduzeća, po izboru mreže poslovnih žena Women in Adria, Razvojne agencije Zagreb i Hrvatske gospodarske komore, vlasnica je turističke agencije Putuj bolje i tvrtke Čuvari sjećanja. Poduzetništvom se počela baviti prije četiri godine kada je ostala bez posla.

Galerija slika.
    
 
 
objavljeno 30.3.2016.  
Poziv ŽENAMA na druženje s poduzetnicom Elizabetom Planinić u KDC-u  

Čast i zadovoljstvo nam je pozvati vas na druženje pod naslovom „YES WE CAN“ s Elizabetom Planinić, poduzetnicom godine u kategoriji mikropoduzeća.
 
Elizabeta Planinić, poduzetnica godine u kategoriji mikropoduzeća, po izboru mreže poslovnih žena Women in Adria, Razvojne agencije Zagreb i Hrvatske gospodarske komore, vlasnica je turističke agencije Putuj bolje i tvrtke Čuvari sjećanja. Poduzetništvom se počela baviti prije četiri godine kada je ostala bez posla.
 
Nazočne će pozdraviti prodekanica za znanost, poslijediplomske studije i doktorate prof.dr.sc. Nataša Erjavec.
 
Organizatori su Knjižnično-dokumentacijski centar i Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država, a održat će se u četvrtak, 24. ožujka 2016. godine, u prostru Knjižnično-dokumentacijskog centra Ekonomskog fakulteta – Zagreb, s početkom u 15.00 sati.
 
Druženje je namijenjeno ženama (povodom mjeseca kada se obilježava Dan žena).
 
Zainteresirane žene svoj dolazak mogu potvrditi do 23. ožujka ove godine na e-mail adresu.

Pozivnicu preuzmite ovdje.
 
 
objavljeno 14.3.2016.  
PROBNI PRISTUPI PREKO SUČELJA EBSCOhost  
U periodu do 30. travnja 2016. godine preko sučelja EBSChost omogućen je pristup sljedećim bazama:
 
CAB Abstracts - pokriva primijenjene bioznanosti, uključujući poljoprivredu, šumarstvo, nutricionizam, veterinarstvo itd
eBook Academic Collection - multidisciplinarna baza e-knjiga
MEDLINE Complete - područje medicine, sestrinstva, stomatologije, veterine itd
Applied Science & Technology Source -  primijenjene znanosti i računarstvo
Historical Abstracts with Full Text - povijest svijeta (osim SAD-a i Kanade) od 1450. do danas
Library & Information Science Source - područje knjižničarstva i informacijskih znanosti
 
Pristup omogućen s računala unutar mreže Fakulteta.

Direktan link.
 
 
objavljeno 11.3.2016.  
PROBNI PRISTUP PORTALU EMIS  
U razdoblju do 07. travnja 2016. godine omogućili smo pristup portalu Emerging Markets Information Service (EMIS), koju od ranije poznajemo pod nazivom ISI Emerging Markets.
 
EMIS pruža detaljne statističke ekonomske podatke (na makro i mikro razini), te financijske, političke i pravne podatke iz više od 10 000 raznih službenih publikacija, a koje se odnose na 120 zemalja u svijetu.
 
Sučelje je  grupirano po područjima: Kompanije, Industije, Zemlje.
Pristup je omogućen unutar mreže Fakulteta.
 
Dubinsko pretraživanje sirovih podataka omogućeno je putem linka.
 
Ukoliko trebate dodatne upute/informacije molimo da se  javite u Knjižnicu

 
 
objavljeno 7.3.2016.  
PROBNI PRISTUP SNIMLJENIM PREDAVANJIMA HSTalks  
U razdoblju do 30. lipnja 2016. godine omogućili smo pristup platformi HSTalks, odnosno njihovoj kolekciji Business and Management.
 
Kolekcija sadrži više od 900 snimljenih predavanja i izlaganja poslovnih slučajeva autoriziranih od strane svjetskih stručnjaka iz akademskih krugova i poslovnog svijeta.

Predavanja su namijenjana za nadogradnju nastavnog procesa u visokoškolskim institucijama i mogu se koristiti pojedinačno ili putem nekog od sustava za e-učenje.
 
Pistupne podatke izvan mreže Fakulteta možete zatražiti u  knjižnici putem e-maila.   
 
 
objavljeno 7.3.2016.  
PROBNI PRISTUP PROQUESTOVIM BAZAMA  
 U razdoblju do 15. ožujka 2016. godine ProQuest omogućava besplatni pristup sljedećim sadržajima:
 
1. ProQuest Central - istražvački alat koji uključuje 30 baza podataka s područja 160 predmetnih područja. Izdvajemo područje društvenih znanosti i ekonomije s bazom ABI Inform Complete koju Fakultet ima u pretplati, te baze Accounting and Tax, Banking database, European Business, Asian Business, OxResearch, Hoover’s company profiles, PQ Sociology, PQ Social Sciences, Education Journals itd.
 
2. ProQuest Scitech Collection vrijedna je zbirka koja porkriva područje prirodnih znanosti i tehnologije. Dublje su prepoznata područja istraživanja o poljoprivredi, vodi, atmosferi, zemlji i okolišu. Tehnologija je pokrivena temama iz računarstva, svemirske tehnologije, inžinjerstva, znanosti o materijalima.

3. ProQuest Dissertation and Theses - multidisciplinarna kolekcije preko 3,8 milijuna disertacija iz cijelog svijeta koja uključuje sažetke i cjelovite tekstove.
 
 
 
objavljeno 29.2.2016.  
PROBNI PRISTUP BAZI CAB ABSTRACTS  
U razdoblju do 15. ožujka 2016. godine, hrvatskoj akademskoj zajednici je omogućen pristup CABI bazama (Centre for Agriculture and Biosciences International) preko njihovog direktnog sučalja cabdirect (http://www.cabdirect.org)
 
Pristup obuhvaća bibliografske baze CAB Abstracts and Global Health te druge CABI-jeve izvore. Dostupno je preko 10 milijuna bibliografskih zapisa i preko 20 000 članaka s cjelovitim tekstom.
 
CABI pokriva znanstvena područja iz agrikulture, okoliša, veterine, biologije, ljudskog zdravlja, prehrane, turizma.
 
 
objavljeno 22.2.2016.  
ODOBREN PROJEKT "PRILAGODBA LITERATURE ZA SLIJEPE I SLABOVIDNE STUDENTE"  
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta odobrilo je financijsku podršku za projekt "Prilagodba literature za slijepe i slabovidne studente", kojeg Udruga Zamisli, kao nositelj projekta, provodi u partnerstvu s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Pravnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Zdravstvenim Veleučilištem. 
 
Provedbom projekta, koji traje do 15. 6. 2016., osigurava se ravnopravno studiranje slijepim i slabovidnim studentima i uspostava suradničke mreže za prilagodbu literature studentima s invaliditetom. Ekonomski fakultet osigurati će potrebnu literaturu svojim slijepim i slabovidnim studentima.
 
Pozivaju se svi studenti da se jave ukoliko imaju potrebu za prilagodbom literature.
 
Kontakt osoba: Zrinka Udiljak Bugarinovski, voditeljica knjižnice Ekonomskog fakulteta
 
Svi zainteresirani mogu se javiti putem e-maila.
 
 
objavljeno 12.02.2016  

 

Pretraživanje svih e-izvora:


Katalog:Digitalni repozitorij:


Film o grafitu u knjižnici:

 

OBRASCI
 

Kontakt

Pitajte knjižničare

Prijava za tečaj
  
BDIB coordinator    

prijedlozi/pohvale/žalbe


Tel: 01 / 238-3287
Fax: 01 / 233-4877


Radno vrijeme

 

pon - čet
pet
sub

08:15-19:45
08:15-18:45
08:15-13:45Tempus project

EDUCATION FOR EQUAL
OPPORTUNITIES AT CROATIAN UNIVERSITY

 

Sponzori i donatori


Hrvatska Pošta


Hrvatska lutrija


Knjižnica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Promovirajte svoju stranicu