Burza izbornih kolegija 2017./2018.

OBAVIJEST
o načinu izbora i upisa izbornih kolegija za ak. god. 2017./2018. za studente koji do sada nisu ponavljali niti jednu godinu studija


Studenti koji u ak. god. 2017./2018. upisuju 3. godinu Integriranog sveučilišnog studija ili 4. godinu Preddiplomskog sveučilišnog studija i do sada nisu ponavljali niti jednu godinu (rang lista studenata dostupna na sljedećem linku>>>)  izborne kolegije biraju putem APLIKACIJE za odabir izbornih kolegija kako slijedi:

U APLIKACIJI >>> studenti odabiru izborne kolegije koje žele upisati (vodeći računa o SATNICI i PREDUVJETIMA za upis pojedinog kolegija, a koji ovise o godini koju upisuju, tj. vrsti studija (jesu li student Integriranog, odnosno Preddiplomskog sveučilišnog studija).

Korištenje aplikacije za odabir izbornih kolegija bit će omogućeno od 14.09.2017. u 20:00 sati do 17.09.2017. u 12:00 sati i za to vrijeme student može neograničen broj puta prijavljivati, mijenjati odabire kolegija te postavljene prioritete.

U aplikaciji student mora odabrati 5 različitih kolegija za zimski semestar i 5 kolegija za ljetni semestar uz pripadajući prioritet. a bit će raspoređen na kolegije prema potrebnom broju ECTS –a i iskazanom prioritetu, a za koje ostvari pravo upisa.

Za vrijeme dok je aplikacija omogućena, generirat će se privremene rang liste po kolegijima te će se za odabrane kolegije prikazivati Vaša pozicija na kolegiju, ako ste unutar kvote.

Nakon odabira željenog skupa predmeta i pripadajućih prioriteta OBVEZNO pohranite promjene pritiskom na gumb Spremanje odabira.

Molimo da zbog privatnosti vaših podataka, nakon što ste napravili sve promjene koje ste željeli ili ste samo pogledali trenutne rangove, iz aplikacije izađete pritiskom na gumb Odjava.

Ukoliko se u aplikaciji pojavi nepredviđena pogreška pokušajte se odjaviti te potom ponovo prijaviti i izvesti željene akcije.

Za očekivati je da će se rang odabira za pojedini kolegij često mijenjati zbog odabira ostalih studenata. Tek po zatvaranju rada aplikacije bit će napravljene konačne rang liste i njeni rezultati bit će objavljeni na web stranicama fakulteta.

REZULTATI BURZE_17.09.2017. >>>


VAŽNO! Studenti koji upisuju 3. godinu Integriranog studija u 5. i 6.  semestru odabiru kolegije za minimalno 6 ECTS bodova,  dok studenti koji upisuju 4. godinu Preddiplomskog studija za 7. semestar odabiru kolegije koji u sumi imaju minimalno 12 ECTS bodova, odnosno u 8. semestru minimalno 8 ECTS-a. Student je također prije zaključivanja i slanja konačnog odabira obvezan uskladiti sve nastavne obveze te otkloniti mogućnost preklapanja satnice, vodeći računa o vremenu održavanja pojedinih izbornih kolegija (satnica dostupna na web-u Fakulteta), kao i zadovoljava li eventualno postavljene uvjete za upis nekog od kolegija (v. tablicu Preduvjeta za polaganje ispita pojedinih kolegija za ak. god. 2017./2018.).

**Studenti su rangirani prema prosjeku ocjena koji je izračunat temeljem položenih ispita i upisanih seminarskih radova (do zaključno 25.08.2017.) Kod studenata s istim prosjekom ocjena, prednost imaju oni studenti s većim brojem ostvarenih ECTS bodova u prošloj i ovoj akademskoj godini. 

! Studenti koji ne ostvare uvjete upisa u višu godinu GUBE pravo upisa izbornih kolegija koje su odabrali putem Burze! 



KOŠARICE IZBORNIH KOLEGIJA

3. godina_Integrirani studij >>>

4. godina_Preddiplomski studij >>>


 
 
SATNICA IZBORNIH KOLEGIJA za ak.godinu 2017./2018.


3. godina_Integrirani studij: ZIMSKI SEMESTAR  /  LJETNI SEMESTAR


4. godina_Preddiplomski studij: 
ZIMSKI SEMESTAR  /  LJETNI SEMESTAR
 



PREDUVJETI za polaganje ispita pojedinih kolegija

3. godina_Integrirani studij >>>

4. godina_Preddiplomski studij >>>