Seminar za studente Budućnost ugodnog stanovanja 2014.

Udruga SUPEUS poziva vas na cjelodnevni seminar za studente Budućnost ugodnog stanovanja 2014.
Budućnost ugodnog stanovanja (BUS) je cjelodnevni besplatni seminar namijenjenom studentima zainteresiranima za područja energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Seminar organizira Studentska udruga za promicanje energetske učinkovitosti i savjetovanje (SUPEUS). Ovogodišnji BUS ima jedinstvenu temu, a to je: Budućnost ugodnog stanovanja: Integracija obnovljivih izvora energije.

Seminar će se održati 29.3.2014. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu u dvorani D2, Unska 3, 10000 Zagreb od 9:30 do 16:30.

Seminar je organiziran u 3 tematske cjeline:
1. Mogućnosti, inicijative, strategije i problemi šire primjene obnovljivih izvora energije. U ovom bloku predavanja stručnjaci će posjetiteljima predstaviti prednosti i mane obnovljivih izvora energije te njihov potencijal u razvoju gospodarstva Hrvatske.
2. U drugom dijelu predavanja biti će predstavljeni manje ili više znani tehnički koncepti i aspekti obnovljivih izvora energije.
3. Na posljetku će biti dani primjeri uspješnih projekata integracije obnovljivih izvora energije te mogućnosti financiranja istih.

Više o predavanjima, prijavama i sve ostale informacije vezane za BUS pronađite na web stranici www.supeus.hr i Facebook stranici SUPEUS-a www.facebook.com/supeus