Započele prijave za humanitarnu utrku Zasvijetli za druge

Mnogima trčanje nije fizička aktivnost koju će rado odabrati i dati prednost pred drugim oblicima rekreacije. Unatoč tome - jednostavno je, besplatno i uvijek dostupno. Kroz trčanje je moguće naučiti pravilno disati, ojačati koljena, poboljšati  izdržljivost i kvalitetu sna. Mnogi su benefiti trčanja, a trčati možete samostalno ili u paru!

Zasvijetli za druge, humanitarna utrka u Rijeci i ove godine će se održati ali u malo drugačijem obliku – onom digitalnom u organizaciji udruge eSTUDENT. Prijave su započele 10. svibnja, a svi zainteresirani mogu se prijaviti do 21.05.2021. u 18 sati. Ove godine održat će se virtualna utrka! Zadana je određena kilometraža, sudionici pretrče zadanu udaljenost gdje god se nalaze, a rezultat se bilježi uz pomoć GPS-a ili neke druge aplikacije za praćenje te se šalje povratna informacija kako bi ih mogli uvrstiti u poredak. Oni najbrži dobivaju nagrade. Sudionici se mogu prijaviti iz cijele Hrvatske, a mogu trčati rutu po želji! Sukladno formi, svi sudionici će na mail dobiti sve potrebne upute i informacije. Nakon uplaćene participacije u iznosu od 30 kn registracija je potvrđena! Svaki trkač dobiti će i svoj jedinstveni broj za sudjelovanje u utrci.

Sva prikupljena sredstva biti će donirana Dječjem domu „Tić“ Rijeka! Dječji dom “Tić” Rijeka je javna ustanova socijalne skrbi koja pruža psihosocijalnu pomoć djeci, mladima i njihovim obiteljima kroz program poludnevnog boravka, savjetodavnu stručnu pomoć te preventivnu djelatnost.

Prijave su otvorene putem linka do 21.05.2021. do 18h.

Za više informacije možete posjetiti našu službenu web stranicu, Facebook, Instagram i LinkedIn ili se prijaviti na naš newsletter.