Ekonomski fakultet - Zagreb
Novosti

Nova kolekcija u ProQustovom sučelju

Pretplata na ProQuestove sadržaje je s ovom kalendarskom godinom postala bogatija za bazu s novom vrstom sadržaja izdavača Alexander Steet. Radi se o vodećem svjetskom izdavaču video materijala namijenjenih akademskoj zajednici.
 
Preko Sveučilišne pretplate dostupna nam je kolekcija Academic Video Online Premium, zbirka s preko 62 000 jedinica video materijala (filmovi, prezentacije, predavanja i sl.) koja pokriva sve znanstvene discipline.
 
Preko Fakultetske pretplate dostupna nam je kolekcija International Business koja sadrži preko 4 000 jedinica građe i pokriva teme međunarodnog poslovanja na način prilagođen nastavnim programima na visokoškolskim institucijama. Osim udžbenika i poglavlja iz knjiga, kolekecija sadrži poslovne slučajeve, vido snimke predavanja, primjere poslovnih dokumenata i izvještaja. Najzastupljeniji su sadržaji izrađeni od strane Kellogg School of Management, Aperian Global i Atma Global.
 
Baze su integrirane u ProQuestovo sučelje, te joj možete pristupiti putem linka: https://search.proquest.com/index?accountid=132154
 
Direktan link na izdavača https://search.alexanderstreet.com/
 
Otvaranjem liste My Collection, dobit ćete mogućnost pregledavanja jedne od dostupnih kolekcija.
 
Pristup je omogućen s računala unutar Fakulteta te putem proxy servera