Upisi studenata na Specijalistički diplomski stručni studij

UPISI STUDENATA NA SPECIJALISTIČKI DIPLOMSKI STRUČNI STUDIJ
 
Studenti koji su završili prethodni studij na drugim Fakultetima i studentima ovog Fakulteta koji su završili studij prije više od 90 dana dobiti će AAI identitet na mail koji su naveli u pretprijavi za Specijalistički diplomski stručni studij u petak 16.10.2020. godine do 16:00 sati.

Upisi studenata na Specijalistički diplomski stručni studij održat će se u subotu, 17. listopada 2020. u Sportskoj dvorani Ekonomskog fakulteta - Zagreb i to:
 
  • u 09:00 sati: "Ekonomika energije i okoliša"
  • u 09:30 sati: "Elektroničko poslovanje u privatnom i javnom sektoru"
  • u 10:30 sati: "Ekonomika poduzetništva"
  • u 11:00 sati: "Menadžment i marketing maloprodaje"
  • u 11:30 sati: "Digitalni marketing"  
 
Studenti će na mail koji su naveli prilikom prijave dobiti:
  • upisnu dokumentaciju (svi obrasci moraju biti popunjeni, ugovor i izjava potpisani, a slike zalijepljene na matičnom listu i obrascu za SmartX karticu)
 
Kandidati na upis trebaju ponijeti:
  • 2 slike (4x6)
  • zaštitnu masku
  • dokaz o uplati na iznos od 500,00 kn za troškove upisa
  • dokaz o plaćenoj školarini (studenti koji su istu dužni platiti)

VAŽNO!
SVI STUDENTI KOJI NE PRISTUPE UPISU U GORE NAZNAČENO VRIJEME GUBE PRAVO UPISA!
 
Studenti upisuju Specijalistički diplomski stručni studij u akademskoj 2020./2021. i putem Studomata za ZIMSKI i LJETNI semestar biraju izborne kolegije, od petka 16. listopada 2020. godine od 16:00 sati do subote 17. listopada 2020. godine do 08:15 sati.
 
Ako se studenti iz bilo kojeg razloga ne mogu upisati putem Studomata, upis za njih će obaviti djelatnici Studentske referade.

Napomena: 
  1. Redoviti studenti koji po prvi puta upisuju prvu godinu diplomskog studija ne plaćaju studentsku participaciju u skladu s Odlukom Vlade Republike Hrvatske o punoj subvenciji participacije redovitih studenata u troškovima studija i sufinanciranju materijalnih troškova javnim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2020./2021. U slučaju da Vlada RH ne podmiri troškove studija redovitim studentima u akademskoj 2020./2021. godini, Fakultet pridržava pravo da nepodmireni iznos troškova naplati od upisanih studenta.
  2. Studenti koji upisuju Specijalistički diplomski stručni studij, a prethodno su već diplomirali na nekom od Specijalističkih diplomskih stručnih studija (ili više njih), u akademskoj godini 2020./2021. plaćaju studentsku participaciju u visini od 7.200,00 kuna, dokaz o izvršenoj uplati studenti su dužni priložiti prilikom upisa.
  3. Izvanredni studenti plaćaju studentsku participaciju u visini od 7.200,00 kuna.
 
Dokaz o izvršenoj uplati studenti su dužni priložiti prilikom upisa.

PRIMJER  POPUNJENE UPLATNICE:



Komplet upisnog materijala (kandidati već plaćenom uplatnicom preuzimaju u Sportskoj dvorani prilikom upisa).
 
PRIMJER  POPUNJENE UPLATNICE: