Ekonomski fakultet - Zagreb
POPIS SVEUČILIŠNIH SPECIJALISTIČKIH STUDIJA

Zašto upisati Poslovni marketing?

Zašto upisati SPDS Poslovni marketing?

Poslovni marketing je specijalistički studij koji će vam omogućiti jasno i dalekosežno razumijevanje marketinških koncepata orijentiranih poslovnim tržištima.

Teorija i praksa davno su prepoznale važnost marketinga poslovnih tržišta (eng. business to business – B2B), već zbog same činjenice da B2B tržišta količinski i vrijednosno daleko premašuju tržište krajnje potrošnje. B2B marketing zahtjeva posebna znanja i vještine u zadovoljavanju potreba zahtjevnih poslovnih kupaca.

Upravo te kvalifikacije pruža studij Poslovnog marketinga. Kroz interaktivnu nastavu, gostovanje vodećih stručnjaka iz prakse te suvremenost programa i nastavnih metoda, studij omogućuje da postanete uspješni u današnjoj globalnoj ekonomiji i spremni za daljnji razvoj vaše karijere
.

Ukoliko ste vodeći ljudi ili eksperti u području marketinga u hrvatskim i međunarodnim poduzećima, specijalizacija u području poslovnog marketinga bit će kruna vaše karijere. Riječ je o dodatnom usavršavanju koje će vam omogućiti potpunu sinkronizaciju vašeg dosadašnjeg iskustva i stupnja obrazovanja pružajući vam potrebne kvalifikacije.

Studij potiče i omogućava daljnji razvoj istraživačkih i analitičkih vještina svojih polaznika. Kako polaznici ovog studija dolaze iz različitih sektora gospodarstva, bit ćete u mogućnosti međusobno razmjenjivati svoja znanja i iskustva jer ipak, no man is wise enough by himself!

Međusobna interakcija, koja je temelj studija pružit će vam znanja koja potiču na razvijanje novih praktičnih poslovnih rješenja i omogućavaju da budete korak ispred drugih.
Uspostavljanje cjeloživotnih poznanstava kroz povezivanje s ostalim studentima, zaposlenicima različitih hrvatskih poduzeća jamči vam razmjenu bogatog iskustva, zajedničko djelovanje i moguću suradnju u skoroj budućnosti.

Nastava je organizirana od strane vrsnih stručnjaka iz područja B2B marketinga. Opsežna akademska literatura nadopunjena je slučajevima iz poslovne prakse kao i poslovnim iskustvima svakog pojedinačnog polaznika studija.Predavanja se izvode u posijepodnevnim satima tako da možete nastaviti raditi i studirati u isto vrijeme. Predavanja se izvode u najmodernije opremljenom fakultetu u Zagrebu.


Želite li usavršiti dosadašnja praktična znanja i potkrijepiti ih odgovarajućom diplomom? Želite li napredovati u svom poslu i približavati se hijerarhijskom vrhu? Mi Vam želimo to, ali i puno više! Želimo da sami tražite više u poslu, da tražite više od samih sebe jer „kvaliteta čovjekova života mjeri se kroz izvrsnost i predanost onome čemu se posvetite“ (Vince Lombardi).