Obavijesti doktorandima

OBAVIJESTI DOKTORANDIMA

Poštovani, 

obavještavamo vas da će povodom obilježavanja Dana Ekonomskog fakulteta - Zagreb Referada za poslijediplomske studije u četvrtak, 01. prosinca 2022. godine, raditi isključivo u razdoblju od 08:00 do 11:00 sati

S poštovanjem,
Referada za poslijediplomske studije
 


NATJEČAJ ZA NAGRADU AMAC-UK I NAGRADU NENAD BIČANIĆ

Poštovane doktorandice, poštovani doktorandi,
AMAC-UK (Udruženje bivših studenata i prijatelja sveučilišta u Hrvatskoj) raspisuje nagradni natječaj za jednokratni posjet znanstvenim ustanovama u Ujedinjenom Kraljevstvu u sklopu projekata iz područja znanosti i kulture.

Cilj je nagrade da se studentima i mladim znanstvenicima iz Republike Hrvatske omogući i olakša ostvarenje projekata iz njihovog područja interesa.

  • Kandidat za ovu nagradu mora biti student na doktorskom studiju jednog od sveučilišta u Republici Hrvatskoj ili liječnik na specijalizaciji u Republici Hrvatskoj.
  • Osoba treba imati hrvatsko državljanstvo i stalni boravak i/ili radni odnos u Republici Hrvatskoj.
Prijava treba biti napisana na engleskom jeziku prema prijavnom formatu (http://www.amacuk.net/).

Prijavnicu, pismo preporuke i pismo poziva institucije domaćina treba popuniti i poslati elektroničkom poštom na amacuk1993@gmail.com (svi dokumenti trebaju biti u .pdf formatu) ili poštom najkasnije do 20. travnja 2022. u ponoć.
  • Vijeće Udruge objavit će odluku o dobitnicima nagrada na Godišnjoj skupštini 8. svibnja 2022. godine.

Prijave će ocjenjivati osobe iz različitih znanstvenih područja te je stoga važno da prijava bude pristupačno napisana. Prijave će biti ocijenjene na temelju kvalitete kandidatovog CV-a i predloženog projekta, važnosti predloženog projekta za Republiku Hrvatsku te održivosti veze između Republike Hrvatske i Ujedinjenog Kraljevstva koju projekt gradi. Vrijednost Nagrade AMAC-UK i Nagrade Nenad Bićanić je £1000 svaka. Nagrada se može utrošiti samo za plaćanje troškova navedenih u projektu te mora biti iskorištena do 1. svibnja 2023. godine. Nakon završetka posjete, dobitnik/ca nagrade dužan/na je poslati pisani izvještaj na engleskom jeziku u elektroničkom obliku (.pdf dokument) koji će biti objavljen na mrežnoj stranici AMAC UK-a (http://www.amacuk.net/). REAKREDITACIJA DOKTORSKOG STUDIJA (POVJERLJIVA KOMUNIKACIJA)

Poslijediplomski sveučilišni studiji Ekonomija i globalna sigurnost, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu trenutačno prolaze postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje.
U tu svrhu ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/hr/komentari-phd
Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentar (anonimna dostava poruka). Vaše će se poruke koristiti isključivo u internom radu stručnog povjerenstva te neće biti dostupne predstavnicima vašeg visokog učilišta. Ukoliko želite ugovoriti individualni razgovor s članovima stručnog povjerenstva tijekom posjeta, molimo da to ovdje i napišete.
Agencija će u protokolu posjeta ostaviti 'vrijeme' za takve razgovore.
https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/vrednovanja-u-znanosti/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programaREAKREDITACIJA DOKTORSKOG STUDIJA (SASTANAK SA STRUČNIM POVJERENSTVOM)

Poslijediplomski sveučilišni studijski program Ekonomija i globalna sigurnost, Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje.
U tu svrhu Stručno povjerenstvo posjetit će naše visoko učilište.
Obavezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s vodstvom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i doktorandima.
Ljubazno Vas molimo da se u utorak, utorak, 12. studenog 2019. godine s početkom u 10:45h ( Ovalna dvorana) u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.