Ekonomski fakultet - Zagreb
Obavijest - Radno vrijeme Referade za poslijediplomske studije od 01.06.2020.

Obavijest - Radno vrijeme Referade za poslijediplomske studije od 01.06.2020.

RADNO VRIJEME REFERADE ZA POSLIJEDIPLOMSKE STUDIJE OD 01. LIPNJA 2020. GODINE
 
Referada za poslijediplomske studije Ekonomskog fakulteta – Zagreb od ponedjeljka, 01.06.2020., radit će po starom redovnom radnom vremenu.

Preporuka za studente je da sve što mogu obave online, a ako dolaze da se u zgradi Fakulteta zadržavaju samo onoliko koliko je potrebno za obaviti administrativni posao.
 
Radno vrijeme Referade za poslijediplomske studije
Ponedjeljak      11:00-13:00 
Utorak               15:00-18:00 
Srijeda              11:00-13:00 
Četvrtak           15:00-18:00 
Petak                11:00-13:00 

Upute Ekonomskog fakulteta - Zagreb o zaštiti od korona virusa - od 24.06.2020.

Ekonomski fakultet – Zagreb kontinuirano prati i poštuje mjere i preporuke Stožera civilne zaštite i Sveučilišta u Zagrebu usmjerene na prevenciju zaraze korona virusom.
Od svih studenata i zaposlenika Fakulteta očekuje se da uredno nastave ispunjavati svoje obveze te da se prilikom dolaska i boravka u zgradi Fakulteta pridržavaju mjera zaštite kao što su:
  - korištenje dostupnih sredstva za dezinfekciju ruku na ulazu u zgradu,- redovito pranje ruku,
  - držanje propisanog razmaka među osobama u zatvorenim prostorijama od najmanje 1,5 metara,
  - nošenje zaštitne maske te
  - po potrebi, i nošenje zaštitnih rukavica. 

Molimo da se i u prostorima izvan Fakulteta studenti i zaposlenici pridržavaju preporučene udaljenosti od drugih osoba (javni prijevoz, trgovački centri, ugostiteljski objekti itd.). 

U slučaju pojave simptoma zaraze kao što je povišena tjelesna temperatura, studenti i zaposlenici ne smiju dolaziti na Fakultet, nego se trebaju javiti epidemiološkoj službi i/ili svome obiteljskom liječniku. 
U slučaju da netko od studenata ili zaposlenika ima potvrđenu zarazu korona virusom, informaciju treba promptno proslijediti Koordinatoru za COVID-19 prof. dr. sc. Oliveru Kesaru na mail adresu okesar@efzg.hr.

Sigurni smo da će svi studenti i zaposlenici, kao odgovorni pojedinci, prihvatiti i provoditi ove mjere u svrhu zaštite svoga i zdravlja svojih najbližih.