Ekonomski fakultet - Zagreb
Novosti

Novosti

Poštovani,

obavještavamo vas da Skriptarnica zbog izvanrednih okolnosti u četvrtak, 26. siječnja 2023. godine, neće raditi u vremenu od 16:00 do 18:00 sati.
 
Zahvaljujemo na razumijevanju!

Poštovani, 

U akademskoj godini 2022./2023. izvodit će se poslijediplomski specijalistički studiji Računovodstvo i porezi i Poslovno upravljanje - MBA.

Više informacija o studiju Računovodstvo i porezi možete dobiti na sljedećoj poveznici, a o studiju Poslovno upravljanje - MBA na sljedećoj poveznici.

Interes za upis na gore navedene poslijediplomske specijalističke studije možete iskazati putem poveznice.

Za dodatne informacije možete se javiti djelatnicima Referade za poslijediplomske studije, Ozani Strunje, tel: 01/238-3219, email: ostrunje@efzg.hr i Sanji Šantek, tel: 01/238-3288, email: ssantek@efzg.hr.

Veselimo se našoj budućoj suradnji!

 

Poštovani studenti,

Od 6. do 10. veljače 2023. godine Ekonomski fakultet u Zagrebu organizira prvu zimsku akademiju - Winter Business Academy (WBA). 
 
Program čine četiri modula koji se bave temama održivosti, različitosti, jednakosti i uključivosti, i za svako područje osmišljene su po dvije trosatne radionice. Akademija je organizirana kao tzv. blended intensive program i dva tjedna prije početka programa 6. veljače, polaznici će primiti materijale kako bi se pripremili za aktivno sudjelovanje. 

Pozivamo vas da nam se pridružite u Zagrebu i steknete vrijedna znanja i iskustva!
 
Više informacija možete pronaći na stranici WBA 2023, a registrirati se možete ispunjavanjem OBRASCA.

Na sljedećoj poveznici nalazi se letak s osnovnim informacijama. 
 
Veselimo se druženju na WBA!
 
Organizacijski odbor
Winter Business Academy 
wba@net.efzg.hr