Projekt EFZG Humanitarac

Projekt EFZG Humanitarac novi je projekt na Ekonomskom fakultetu koji za cilj ima promociju humanitarnog rada te nagrađivanje studenata Ekonomskog fakulteta za njihovo nesebično djelovanje i doprinos zajednici.

Od 15.11. do 25.12.2020. godine primaju se prijave preko obrasca https://forms.gle/KyJm5oGKR9fUFkKA7  u kojem se studenti mogu javiti osobno sa svojom pričom o njihovom humanitarnom radu, pomoći zajednici, dobrim djelima, ili prijaviti nekog drugog našeg studenta za koga znaju da zaslužuje da se za njegova djela čuje.

Sve priče bit će objavljene na facebook stranici https://www.facebook.com/efzghumanitarac/ i instagram stranici https://instagram.com/efzghumanitarac?igshid=1a71vln6h202, a nakon Nove godine uslijedit će glasanje za najdirljivije priče po mišljenju pratitelja. Tri priče s najviše glasova odlaze u ruke prodekanu za studente, nastavu i digitalizaciju, izv. prof. dr. sc. Božidaru Jakoviću koji će odlučiti koji će student biti proglašen "Najhumanitarcem EFZG-a" sredinom siječnja 2021. godine. Pobjedniku će se uručiti titula, plaketa te službena zahvalnica Ekonomskog fakulteta.
 
Ako imaš lijepu priču iza sebe ili si u ovom tekstu prepoznao nekoga koga bi mogao prijaviti, nemoj čekati s prijavom!

Zaprati stranice EFZG Humanitarca i saznajmo tko će biti prvi Najhumanitarac EFZG!