Ekonomski fakultet - Zagreb
Prijavi se za Atlantic Graduate Trainee program za mlade

Prijavi se za Atlantic Graduate Trainee program za mlade

Otvoren je natječaj za novu generaciju polaznika Atlantic Graduate Trainee, programa za mlade koji traže prvi pravi posao.

Prilika za nezasitne

Atlantic Graduate Trainee je program koji omogućava mladim diplomantima bez ili s malo relevantnog poslovnog iskustva da započnu svoju karijeru na pravi način. Program traje 12 mjeseci i nudi nezasitnim diplomcima priliku da steknu širu sliku o poslovanju. Da stvar bude slađa, u razvoju imaju podršku mentora, specijalista za razvoj talenata, niz edukacija i okupljanja s ostalim kolegama u programu. U ovoj generaciji mlade snage stasat će u prodaji Strateškog distribucijskog područja Hrvatska i Srbija. Natječaj je otvoreno do 24.1.2022.


DETALJE NATJEČAJA I PRIJAVE MOŽETE NAĆI OVDJE: https://careers.atlanticgrupa.com/job-invite/12426/


Kava za znatiželjne


Poznajete li nekoga tko bi pristajao ovoj prilici kao šlag na tortu (nadamo se upravo TI!), pozovite ga da nam se pridruži na online Radikalno otvorenoj kavi kojoj će naše kolege iz tima za zapošljavanje i tima za razvoj talenata uz dva pristala bivša polaznika Graduate Trainee programa odgovarati na sva pitanja zainteresiranih kandidata! Kava će se održati online, 20.1.2022, 9:00-10:30H.


DETALJI I OBRAZAC ZA PRIJAVU NA ONLINE KAVU: https://forms.gle/YXKMZNm2dviFdMeXA