Predavanje profesora Artura Brisa na temu "The Competitiveness Challenge of Croatia"

Predavanje profesora Artura Brisa na temu „The Competitiveness Challenge of Croatia“ će se održati u ponedjeljak, 22. svibnja 2023. godine s početkom u 11:00 sati u dvorani 3.
 
Profesor Arturo Bris je profesor financija na IMD Business School u Lausanni (Švicarska) i direktor IMD World Competitiveness Center. Jedan je od 100 najčitanijih i najcitiranijih autora u svijetu iz područja financija i redovito objavljuje u časopisima kao što su Journal of Finance, Journal of Financial Economics, Review of Financial Studies i dr. Kao direktor IMD World Competitiveness Center radi s vladama brojnih zemalja diljem svijeta u mjerenju, ocjeni i upravljanju konkurentnosti zemalja. Gost je predavač i govornik na brojnim sveučilištima i konferencijama diljem svijeta.
 
IMD Business School u Lausanni je jedna od vodećih svjetskih poslovnih škola u području executive educationa i MBA-a te je triple accredited (AACSB, EQUIS, AMBA) institucija. Njeni executive i MBA programi redovito su uvršteni među top tri svjetskih programa prema Financial Timesu, Forbesu i Bloomberg Businessweeku.