Održan Međunarodni sajam mobilnosti Razmijeni se! 2021.

Ured za međunarodnu suradnju je 10. veljače 2021. u prostoru Knjižnično dokumentacijskog centra organizirao Međunarodni sajam mobilnosti Razmijeni se! 2021. u virtualnom obliku.
 
Na sajmu su se pozdravnim govorom obratili dekan Fakulteta prof. dr. sc. Jurica Pavičić, prodekanica za međunarodnu suradnju i projekte, izv. prof. dr. sc. Kosjenka Dumančić te voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju Suzana Karabaić. Uvodne prezentacije o mogućnostima međunarodne mobilnosti održale su koordinatorice za odlaznu mobilnost studenata EFZG-a Irena Šimek Klarić i Katarina Kovač.
 
Svoja iskustva s razmjene prezentirali su studenti EFZG-a, Lea Mišura, koja je boravila na Libera Università Internazionale degli Studi Sociali (LUISS) 'Guido Carli', Italija  i Luka Vidoš koji se javio izravno iz Portugala, jer je produljio svoj boravak sa zimskog na ljetni semestar na sveučilištu ISCTE IUL - Instituto Universitário de Lisboa u Lisabonu.
 
Nakon održanih prezentacija, voditeljica UMS-a, Suzana Karabaić i koordinatorica za odlaznu mobilnost studenata Irena Šimek Klarić su moderirale panel o iskustvima s razmjene sa ECTS koordinatoricom doc. dr. sc. Martinom Solenički i studentima koji su bili na međunarodnoj razmjeni ili koji se trenutno nalaze. 
 
Na kraju programa svi studenti koji su prisustvovali ovom događaju imali su prilike postavljati pitanja unutar virtualnih štandova/soba zemalja i komunicirati sa studentima - predstavnicima svake zemlje.
 
Više na linku