Odabir smjera i način upisa na 4. godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Poslovne ekonomije te upis Burze 3.,4. i 5. godine

Aplikacija za odabir smjera na 4. godini integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Poslovne ekonomije bit će dostupna na linku: https://smjerovi.efzg.hr/

Aplikacija će biti aktivna 24. rujna 2021. godine od 8:00 do 15:00 sati.
Studenti biraju željeni smjer, a rangiranje se vrši temeljem prosjeka. 
Rang liste će biti objavljene 24. rujna 2021. godine u 18:00 sati.

Studenti 4. godine koji izborne predmete NISU birali putem Burze izbornih predmeta upisuju se u ISVU studomat i popunjavaju  e-zamolbu na način koji je naveden u obavijesti o upisima studenata u više godine studija od objave rang lista do 30. rujna 2021. godine.
https://www.efzg.unizg.hr/upis-studenata-u-vise-godine-studija-45199/45199.

VAŽNO: Studenti 4. godine integriranog studija koji SU birali izborne predmete putem Burze izbornih predmeta upisuju se 01. listopada 2021. godine, na način da samo popune e-zamolbu te obavezno navedu smjer koji upisuju. Zamolbu je potrebno nazvati: BURZA IZBORNIH PREDMETA. Upis u ISVU će obaviti djelatnici Studentske referade.

Upis studenata koji su izborne predmete birali putem Burze izbornih predmeta

Studenti 3., 4. i 5. godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Poslovne ekonomije i Ekonomije upisuju se  01. listopada 2021. godine, na način da samo popune e-zamolbu. Zamolbu je potrebno nazvati: BURZA IZBORNIH PREDMETA. Upis u ISVU će obaviti djelatnici Studentske referade.

E-zamolbu popunjavate na način koji je naveden u obavijesti o upisima studenata u više godine studija
https://www.efzg.unizg.hr/upis-studenata-u-vise-godine-studija-45199/45199.