Objavljen drugi broj stručnog časopisa Ekonomski znalac

Stručni časopis Ekonomski znalac – novi broj, isti pravac (Vol. 1 No. 2)
Na internetskoj stranici www.znalac.efzg.hr objavljen je drugi po redu broj stručnog časopisa Ekonomski znalac u izdanju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Riječ je o časopisu za promociju ekonomske znanosti i prakse, čiji je sadržaj namijenjen menadžerima, poduzetnicima, konzultantima i studentima, tj. poslovnim praktičarima i ekonomskim znalcima, kao i svima onima koji to tek žele postati.
Novi broj, isti pravac. Sa željom da svaki sljedeći bude bolji od prethodnoga (što je na tragu kultne filmske izjave i filozofije da „svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem“), Vol. 1 No. 2 sadrži priloge koji obrađuju različita područja ekonomske znanosti kao što su marketing, upravljanje lancima vrijednosti, makroekonomija, mikroekonomija i upravljanje projektima. Štoviše, odabirom tema nastojali smo pokazati kako su ekonomsko-poslovne teme društveno sveprisutne i nerijetko se isprepliću s drugim područjima znanosti i ljudskoga djelovanja poput demografije, nutricionizma ili umjetne inteligencije.
Objavljeni sadržaj možete čitati i slušati u otvorenom pristupu (besplatno), a pozvani ste i pratiti LinkedIn stranicu časopisa ili se predbilježiti za naš newsletter.