Obavijest studentima pogođenima kriznom situacijom

Poštovane studentice,
Poštovani studenti,
 
Želimo vam sve najbolje u novoj 2021. godini. Na žalost, brojne izvanredne okolnosti, pa tako i nedavni potresi, obilježavaju vaše studijske godine. Iako su potresi na različite načine pogodili brojne naše studente i zaposlenike, prema informacijama s kojima raspolažemo, nitko nije pretrpio tjelesne ozljede.
 
U ovakvim teškim okolnostima, posebno smo ponosni na sve naše studente i zaposlenike koji su se, i ovaj puta, na različite načine aktivno uključili u pomoć potrebitima.
 
Kao i uvijek, svi zaposlenici Fakulteta na raspolaganju su studentima – a posebice u ovakvim izvanrednim okolnostima. S obzirom da se svatko na svoj individualni način nosi s posljedicama ovih teških situacija, pozivamo vas da se, ukoliko imate pitanja vezana uz vaše studiranje, bez ustručavanja javite svojim nastavnicima i studentskim službama. Na raspolaganju vam je i prodekan nadležan za studente i nastavu – izv. prof. dr. sc. Božidar Jaković na bjakovic@efzg.hr.
 
Siguran sam da ćemo naći najbolji mogući pristup svakom studentu pojedinačno te zajedno prebroditi sve nedaće – i da ćete, i u ovim izuzetno teškim trenutcima, ostvariti maksimum iz svog studentskog života.
 
Srdačan pozdrav,
Prof. dr. sc. Jurica Pavičić
Dekan