Obavijest studentima koji upisuju 4. godinu Sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Poslovne ekonomije i biraju usmjerenje u akademskoj godini 2024./2025.

Studenti Sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Poslovne ekonomije koji prvi put upisuju četvrtu godinu, usmjerenje biraju u jednom krugu koji će se održati 26. rujna 2024. godine od 08:00 do 14:00 sati.

Redoviti studenti prilikom odabira usmjerenja mogu birati između redovitog ili izvanrednog statusa, a izvanredni studenti samo izvanrednog.

Ako redoviti student upisuje izvanredno usmjerenje, promjenu statusa mora zatražiti putem e-zamolbe te je u e-zamolbu za upis uz sve ostalo potrebno, dužan dostaviti i Rješenje o promjeni statusa.

Rezultati odabira usmjerenja će biti objavljeni 26. rujna 2024. do 18:00.

Studenti koji biraju usmjerenje dužni su predati e-zamolbu za upis (način opisan ovdje) od 26. rujna (nakon objave rezultata) do 28. rujna 2024. godine.

Studenti koji upisuju četvrtu godinu i biraju usmjerenje, izborne kolegije također mogu odabrati putem Burze izbornih kolegija ali samo na JEDNOM od dva moguća kruga (više o odabiru izbornih kolegija na Burzi možete pročitati ovdje).

Ako student unatoč obavijesti odabere izborne kolegije na oba kruga uvažit će mu se isključivo kolegiji navedeni na prvom krugu Burze.

VAŽNA NAPOMENA: Ako student ne preda e-zamolbu za upis u navedenom terminu, njegov odabir usmjerenja se poništava te će naknadnom molbom moći zatražiti odabir usmjerenja ali samo tamo gdje je ostalo mjesta u kvoti.