Nagradni natječaj "Zakorači s nama u novo stoljeće"

PRAVILA INSTAGRAM NAGRADNOG NATJEČAJA ZAKORAČI S NAMA U NOVO STOLJEĆE!

Nagradni fond: 

  1. nagrada: 1x EFZG hoodie
  2. nagrada: 1x EFZG majica
  3. nagrada  1x EFZG platnena torba

Kreativni natječaj: 

Za ovaj poseban, okrugli rođendan, htjeli bismo darovati vas! 

Bez obzira na to što je godina u kojoj slavimo 100. rođendan pred nas stavila brojne nove izazove, veselimo se svemu što dolazi, svim novim studentima koje ćemo tek upoznati i svim novim izazovima s kojima ćemo se tek susresti. Ipak, najviše od svega, jedva čekamo da se ponovo čuje žamor na našim hodnicima i ispune dvorane našim studentima. 

Što vi jedva čekate? Čemu se veselite? S kim?

U komentarima označite dvije osobe s kojima jedva čekate _______.

Podijelite s nama svoje kratke priče, a najkreativnije odgovore nagrađujemo na naš rođendan 1.12.2020. s EFZG hudicom, majicom i platnenom torbom. 

Da bi sudjelovali u natječaju trebate:

  • pratiti službeni Instagram profil EFZG-a: @unizg_efzg
  • U komentarima ispod slike označiti dvije osobe s kojima Jedva čekate ___________________
  • Uvjet je da komentar ili kratka priča bude vezana za studentski život na EFZG-u. 
  • Natječaj traje od 24.11.2020. do 30.11.2020. u 00:00.

Tim za digitalni marketing će izabrati najkreativnije odgovore objaviti dobitnike 1.12.2020. do 17:00 sati. U skladu s pravilima, nagrađuju se tri autora najkreativnijih odgovora. U natječaju mogu sudjelovati svi koji imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj. Dobitnicima se nagrade šalju poštom nakon slanja osobnih podatka koji će se koristiti samo u te svrhe.

Pravila i uvjeti natjecanja

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju i pravo na nagradu imaju pratitelji službenog Instagram profila Ekonomskog fakulteta Zagreb @unizg_efzg.

Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se označavanjem minimalno dvije osobe u komentarima ispod fotografije kojom je objavljen natječaj i ispričanom kratkom pričom koja počinje s Jedva čekam….., a vezana je za studiranje na EFZG-u.

Zaštita osobnih podataka

Sudionici Natječaja izjavljuju da je kratka priča originalno djelo sudionika Natječaja, da nije kopija tuđeg rada te da nisu povrijeđena ničija autorska prava ili prava intelektualnog vlasništva. Svaki sudionik je suglasan te razumije da će njegovi prijavljeni radovi potencijalno biti korišteni na Instagram stranici.

Prijavom u nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti i procesirati podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja sljedećih 30 dana od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će podaci biti uništeni. Podnošenje podataka za nagradni natječaj je dobrovoljno. U slučaju ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama niti će podatke koristiti u druge svrhe koje nisu neophodne za ispunjenje nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici su izričito upoznati sa načinom proglašenja pobjednika, javnom objavom imena i prezimena na Instagram profilu. Ostali podaci koji su potrebni za dostavu nagrade, razmijenit će se putem inboxa.

Suglasnost s pravilima natječaja i uvjetima korištenja

Sudionici natječaja suglasni su s ovim pravilima i uvjetima korištenja, uključujući s uvjetima obrade njihovih osobnih podataka opisanim u prilogu.