Zagrebačka banka i Ekonomski fakultet Zagreb pokreću novi projekt „Summer starts with ESG“

Poslovni svijet veliku važnost pridaje ESG modelu koji je postao dio naše svakodnevnice. Stoga je Zagrebačka banka u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu pokrenula projekt „Summer starts with ESG“, u kojem će se studenti kroz radionice upoznati s lepezom okolišnih, društvenih te upravljačkih pokazatelja poslovanja.
Koncept ESG-a postao je sastavni dio Zagrebačke banke kao moderne financijske institucije. Kroz različite aktivnosti, na području bankovnog poslovanja, upravljanja proizvodima, imovinom te ljudskim potencijalom, banka nastoji pridonijeti boljem, naprednijem i zdravijem društvu u kojem posluje. Stoga je s Ekonomskim fakultetom organizirala ljetnu školu i radionice na ovu važnu temu.
Radionice će se održati u periodu od 26. do 29. 6. 2023. u prostorima Ekonomskog fakulteta Zagreb, gdje će profesori i poslovni stručnjaci na području ESG-a predstaviti teorijski koncept i pravni okvir ESG-a. Program završava posjetom Zagrebačkoj banci, gdje će studenti imati priliku upoznati ESG koncept u praksi, kroz predavanja o društvenom odgovornom poslovanju, društveno odgovornom bankarstvu te društveno odgovornim financijskim ulaganjima.
Ukoliko ste studenti koje zanimaju teme o okolišu, održivosti, društvu u kojem živimo te prihvatljivim načinima upravljanja, pridružite nam se prijavom na https://sites.google.com/net.efzg.hr/summer-starts-with-esg/. Prijave su otvorene do 19. lipnja.