Summer Business Academy 2024 - Dubrovnik

Ekonomski fakultet - Zagreb u suradnji s Odjelom za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku i ove godine  organizira Summer Business Academy 2024 - Data Analytics, Innovations and Sustainability, koja će se održati u Dubrovniku od 30. lipnja do 6. srpnja 2024. 
 
Za svaki od tri modula Data Analytics, Emerging innovations i Sustainability challenges - predviđeno je nekoliko radionica koje se održavaju na engleskom jeziku, a vode ih uvaženi profesori iz Hrvatske i inozemstva, uz sudjelovanje polaznika iz različitih zemalja. Više informacija o programu i predavačima možete pronaći na našoj stranici 3rd FEB-UNIDU Summer Business Academy.
 
Završetkom akademije polaznici će steći vrijedna znanja i vještine, nužne za daljnji profesionalni i  akademski razvoj. Uz to, boravak u Dubrovniku prilika je za uživanje u biseru Jadrana kao i za upoznavanje profesionalaca sa sličnim interesima i željom za osobnim razvojem. 
 
Prijavite se odmah i iskoristite pogodnost rane prijave - early bird cijena programa iznosi 600 EUR ako smještaj organizirate sami, ili 900 EUR sa smještajem u studentskom domu (redovne cijene su 800 EUR tj. 1.100 EUR). Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto već danas jer je broj mjesta ograničen >  Application.
 
Ako imate bilo kakvih pitanja, javite nam se na sba@net.efzg.hr.