Kontakt Referade za poslijediplomske studije

REFERADA ZA POSLIJEDIPLOMSKE STUDIJE - ISTOČNI ULAZ U ZGRADU FAKULTETA (CENTAR ZA POSLIJEDIPLOMSKE STUDIJE)

 
Radno vrijeme Referade za poslijediplomske studije:
Ponedjeljak 11:00 - 13:00 sati
Utorak 15:00 - 18:00 sati
Srijeda 11:00 - 13:00 sati
Četvrtak 15:00 - 18:00 sati
Petak 11:00 - 13:00 sati

 
Djelatnice Referade za poslijediplomske studije


v. d. voditelja Referade za poslijediplomske studije
Sanja Šantek, mag. iur.
Telefon: 01/2383-288
E-mail: ssantek@efzg.hr


Ozana Strunje, struč. spec. oec.
Telefon: 01/2383-219
E-mail: ostrunje@efzg.hr 

 
Nikolina Nimac
Telefon: 01/2383-218
E-mail: nnimac@efzg.hrInformacije vezano uz epidemiološke mjere na Ekonomskom fakultetu – Zagreb
  • Preporuka za studente je da sve što mogu obave online, a ako dolaze da se u zgradi Fakulteta zadržavaju samo onoliko koliko je potrebno za obaviti administrativni posao.
  • Svi studenti trebaju najaviti svoj dolazak u prostore Fakulteta minimalno 48 sati prije dolaska na Fakultet putem on-line formulara na web stranici Fakulteta: https://forms.gle/PjtsM9AgtNSHZHhN6
  • Prilikom ulaska na Fakultet studenti trebaju imati popunjenu izjavu dostupnu na web stranicama Fakulteta (PDF), a koju predaju na recepciji prilikom ulaska na Fakultet uz identifikacijski dokument. Studenti trebaju doći dovoljno rano na Fakultet kako bi se na ulasku provele sve potrebne epidemiološke mjere.
  • Ulazak na Fakultet i izlazak je moguć samo kroz glavnu recepciju, dok će u slučaju opasnosti biti sva vrata otvorena za izlazak, sukladno propisima. 

Upute Ekonomskog fakulteta - Zagreb o zaštiti od korona virusa

Ekonomski fakultet – Zagreb kontinuirano prati i poštuje mjere i preporuke Stožera civilne zaštite i Sveučilišta u Zagrebu usmjerene na prevenciju zaraze korona virusom.
 
Od svih studenata i zaposlenika Fakulteta očekuje se da uredno nastave ispunjavati svoje obveze te da se prilikom dolaska i boravka u zgradi Fakulteta pridržavaju mjera zaštite kao što su:
  - korištenje dostupnih sredstva za dezinfekciju ruku na ulazu u zgradu,- redovito pranje ruku,
  - držanje propisanog razmaka među osobama u zatvorenim prostorijama od najmanje 1,5 metara,
  - nošenje zaštitne maske te  - po potrebi, i nošenje zaštitnih rukavica. 
 
Molimo da se i u prostorima izvan Fakulteta studenti i zaposlenici pridržavaju preporučene udaljenosti od drugih osoba (javni prijevoz, trgovački centri, ugostiteljski objekti itd.). 
U slučaju pojave simptoma zaraze kao što je povišena tjelesna temperatura, studenti i zaposlenici ne smiju dolaziti na Fakultet, nego se trebaju javiti epidemiološkoj službi i/ili svome obiteljskom liječniku.
U slučaju da netko od studenata ili zaposlenika ima potvrđenu zarazu korona virusom, informaciju treba promptno proslijediti Koordinatoru za COVID-19 prof. dr. sc. Oliveru Kesaru na mail adresu okesar@efzg.hr.
Sigurni smo da će svi studenti i zaposlenici, kao odgovorni pojedinci, prihvatiti i provoditi ove mjere u svrhu zaštite svoga i zdravlja svojih najbližih.