Obavijesti studentima

Od ponedjeljka, 11.5.2020. godine Ekonomski fakultet – Zagreb ponovno otvara vrata svojim studentima u cilju rješavanja nužnih administrativnih poslova.
Za realizaciju tih poslova otvoreno je Tajništvo katedre – svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 12 do 14h za sve poslove (koristi se glavni ulaz)
VAŽNE NAPOMENE studentima prilikom dolaska:
- Pristup zgradi Fakulteta omogućen je samo studentima Ekonomskog fakulteta – Zagreb.
- Studenti su dužni ponašati se odgovorno, što znači da u zgradu Fakulteta ne mogu ući ako su nositelji zarazne (osobito respiratorne) bolesti i povišenu tjelesnu temperaturu.
- Studenti u zgradi Fakulteta mogu riješiti administrativni posao samo za sebe osobno.
- Studenti su dužni administrativni posao prethodno najaviti elektronskim putem (mailom i/ili telefonom) odgovarajućoj službi Fakulteta.
- Studenti smiju obaviti samo onaj posao za koji su se prethodno najavili.
- Studenti su prilikom ulaska u zgradu Fakulteta dužni imati masku na licu i stavljene zaštitne rukavice.
- Studenti su dužni na ulazu u zgradu Fakulteta dezinficirati zaštitne rukavice na za to predviđenim uređajima za dezinfekciju.
- U zgradu Fakulteta će se puštati ograničen broj studenata kako bi se osigurala fizička udaljenost od drugih studenata i djelatnika Fakulteta.
- Studenti su dužni poštivati upute koje će dobiti od dežurnih djelatnika Fakulteta na ulazu i koriste najkraći put do službe u kojoj obavljaju administrativni posao.
- Studenti se u zgradi Fakulteta zadržavaju minimalno koliko je potrebno za obaviti administrativni posao.