Događanja


NAJAVE DOGAĐANJA


Poštovane kolegice i kolege,


Katedra za pravo Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu 26. i 27. studenog 2020. organizira znanstvenu konferenciju - 4th International Conference on European Company Law and Corporate Governance: The Role of Sustainable Company for Sustainable Society in post COVID-19 time, Zagreb, Croatia (ECL&CG 2020).

Konferencija okuplja vodeće europske znanstvenike i stručnjake kao i studente te mlade istraživače kojima su u fokusu aktualna problematika i kretanja u području europskog prava društava i korporativnog upravljanja. Uzimajući u obzir moguće zabrane putovanja, brigu o zdravlju sudionika te opću neizvjesnost uzrokovanu globalnom COVID-19 pandemijom, kompletna konferencija će se održati na daljinu. Stoga, sudionici su dužni osigurati adekvatnu informatičku opremu (osobno računalo, web kameru, mikrofon, zvučnike ili slušalice) koja će im omogućiti sudjelovanje na daljinu. Informacije o platformi za sudjelovanje na daljinu i upute za pristup konferenciji dostaviti će se putem e-maila registriranim sudionicima.

Više informacija i program konferencije, dostupni su na mrežnim stranicama konferencije: https://eclcg-conf.weebly.com/.


Prof. dr. sc. Hana Horak, Predsjednica programskog odbora

Doc. dr. sc. Zvonimir Šafranko, Organizacijski odbor

 
ARHIVA DOGAĐANJA

Arhiva događanja u organizaciji Katedre za pravo dostupna je: ovdje.