Obavijesti studentima


OBAVIJEST – TRGOVAČKO PRAVO

U prvom tjednu nastave ljetnog semestra (26.2.-2.3.2018.god.) seminarska nastava iz predmeta Trgovačko pravo se ne održava. 
Nakon toga seminarska nastava se odvija u grupama prema objavljenoj satnici. Pohađanje nastave je obvezno.
_____________________________________________________________________________________________________________________________


Materijali za nastavu i ostale obavijesti dostupne su putem aplikacije Google Classroom.

Upute za prijavu u aplikaciju Google Classroom:

1. Na mrežnim stranicama Google Classroom prijavite se koristeći svoj AAI identitet (osobna e-mail adresa s nastavkom @net.efzg.hr) i pripadajućom zaporkom.
2. Ako prvi put pristupate aplikaciji Google Classroom, odaberite opciju prijave Student.
3. Za odgovarajući kolegij prijavite se upisom koda koji će biti dodijeljen na nastavi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VAŽNA OBAVIJEST – LIPANJSKI ISPITNI ROKOVI kod doc.dr.sc. D.Vuletića
 
Temeljem odluka nadležnih institucija i prakse drugih nastavnika redovni ispitni rokovi za predmet Trgovačko pravo u lipnju 2020.god. kod doc.dr.sc. D.Vuletića će se održat na daljinu (online) putem aplikacije Google učionica.
Svi polaznici koji su prijavili ispit iz predmeta Trgovačko pravo kod doc.dr.sc. D.Vuletića na vrijeme u ISVU sustavu za prvi redovni ispitni rok 10.6.2020.god. kako bi pristupili ispitu moraju pristupit grupi predmeta na aplikaciji Google učionica: Trgovačko pravo dr D Vuletić prvi lipanjski ispitni rok , lozinka za pristup glasi: 6rhqt4e najkasnije u 11.00h 10.6.2020.god. 
Ispitni rezultati polaznika koji nisu uredno prijavili ispit u ISVU sustavu neće bit priznati.