Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Česta pitanja

Kad su ispitni termini? Ima li izvanrednog roka? Mogu li na izvanredni rok? I slično…
Ispitni rokovi su objavljeni na web stranicama EFZG tu: https://www.efzg.unizg.hr/za-studente-29717/ispitni-termini/9889
 
Kada će se znati točan raspored (po satu, dvorani, grupi i sl.)?
Točan raspored ispita i kolokvija (vrijeme i dvorana) bit će objavljeni približno jedan radni dan prije ispitnog termina (odnosno nakon što istekne rok za prijavu i odjavu ispita putem ISVU Studomata) na web stranicama Katedre za matematiku tu: https://www.efzg.unizg.hr/?id=35599.
 
Kako izgleda ispit? Ima li teorije? Koliko je zadatak? Koliko je bodova po zadatku? Kako se formira ocjena? I sva slična pitanja…
Pogledajte i pročitajte materijale na Google učionici, sve je objašnjeno (kodovi tu: https://www.efzg.unizg.hr/nastava-44757/44757).
 
Kako izgleda ispit pred povjerenstvom (komisijski)?
Ispit pred povjerenstvom izgleda isto kao i oni koji nisu pred povjerenstvom osim što ispit pregleda tročlano povjerenstvo i po potrebi može pitati usmeno još nakon toga.
 
Smiju li se na ispitu koristiti napisane formule, bilješke ili neka literatura?
Na ispitu se ništa od toga ne smije koristiti. Na ispit je potrebno ponijeti samo olovku/kemijsku olovku, studentsku iskaznicu i kalkulator. Papir ćete dobiti na ispitu i nije dozvoljeno korištenje vlastitih papira.

Nisam stigao prijaviti/odjaviti ispit, možete li me prijaviti/odjaviti?
Ne mogu ništa u vezi toga, nemam ovlasti niti pristup prijavama/odjavama.