Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Obavijesti studentima - upute za ispite

ZIMSKI ISPITNI ROK - VELJAČA 2021. - UPUTE STUDENTIMA

Slijedom preporuke Uprave Ekonomskog fakulteta - Zagreb, u zimskom ispitnom roku u veljači 2021. godine ispiti iz kolegija Osnove marketinga, Marketing, Međunarodni marketing, Marketinško planiranje i International Marketing kod izv. prof. dr. sc. Zorana Krupka te iz kolegija Upravljanje markom i Brand Management kod prof. dr. sc. Đurđane Ozretić Došen održat će se online.


Ispitni rok - srijeda, 3.2.2021.

Ispiti će početi u 10:00 sati. Ispitu mogu pristupiti samo oni studenti koji se nalaze na ispitnoj listi (prijavili su ispit za ispravan rok i kod ispravnog nastavnika).

Za pisanje ispita dužni ste osigurati: računalo, kameru, internetsku vezu. Budite sigurni da računalno ima dovoljno energije za nesmetan rad tijekom trajanja ispita, da imate stabilnu internetsku vezu te miran i udoban prostor za pisanje ispita.

U 10.00 sati potrebno je pristupiti Google Hangouts platformi uz pomoć linka koji je objavljen na Merlinu na stranici kolegija kojega polažete (kada se prijave / odjave za ispitni rok zaključe, svi studenti će biti 'dodani' na Merlin - dan prije ispita). Svi studenti trebaju tijekom cijelog trajanja ispita imati uključenu kameru i mikrofon. Prvih 5 minuta provest će se identifikacija studenata pomoću indeksa (trebat ćete pokazati indeks na stranici sa slikom u kameru). Za studente koji neće biti prisutni na Google Hangouts platformi smatrat će se da nisu pristupili ispitu. 

Pisanje ispita odvijat će se uz pomoć Merlin platforme (na Merlinu su objavljene detaljne upute za pojedini ispit). Merlinu je potrebno pristupiti (logirati se) prije početka pisanja ispita jer je vrijeme početka i kraja ispita automatski postavljeno u sustavu.

Imat ćete samo jednu priliku da odgovorite na pojedino pitanje (prelaskom na iduće pitanje, nema mogućnost povratka na prethodno).

Ispiti se sastoje od esejskih pitanja (objašnjavanje određenog pojma, povezivanje teorije s primjerima iz poslovne prakse - vrednuje se argumentacija, jasno iznošenje činjenica, povezivanje s primjerima iz prakse i sl.) i pišu se 40 minuta.

Nastavnik zadržava pravo dodatnog usmenog ispitivanja kandidata.

Za sve dodatne informacije vezano za polaganje ispita online, studenti se mogu obratiti mailom na zkrupka@efzg.hr.