Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Studentski radovi

Diplomski i završni radovi

 

Prijedlozi tema za diplomske i završne radove u akademskoj godini 2017/18 (podložno promjenama):
 
Cost-benefit analiza uvođenja fiskalne unije u Eurozoni
Cost-benefit analiza uvođenja bankarske unije u Eurozoni
Analiza učinaka antirecesijskih mjera u Europskoj uniji - primjer automobilske industrije
Cost-benefit analiza uvođenja jedinstvenog tržišta kapitala u Eurozoni
 
Kandidati mogu iznijeti i svoj prijedlog teme, no ista će biti prihvaćena samo ukoliko je zanimljiva, aktualna i prikladna tematici ekonomike Europske unije.
 
Kod prijave rada potrebno je e-mailom poslati razradu sadržaja po poglavljima (ne više od 5 poglavlja!) te popis literature koja će se koristiti (izvori ne mogu biti samo web stranice!).

Prije početka pisanja OBAVEZNO pročitajte dolje navedene upute i svoje radove prilagodite propisanoj formi. 
 

 

Seminarski radovi


VAŽNO! Ocjena iz dvogodišnjeg seminarskog rada iz Makroekonomije može se upisati samo studentima koji su položili ispit i imaju upisanu ocjenu u indeksu.

Studenti sami mogu predložiti teme seminara koje moraju imati veze s održanom nastavom na Makroekonomiji u akademskoj godini 2018/19.

Pravo prvenstva pri prijavi seminara imaju studenti koji su u ovoj akademskoj godini (2018/19) prvi put slušali kolegij Makroekonomija te su ga položili s ocjenom vrlo dobar (4) ili izvrstan (5).

Kod prijave rada potrebno je e-mailom poslati razradu sadržaja po poglavljima (ne više od 5 poglavlja!) te popis literature koja će se koristiti (izvori ne mogu biti samo web stranice!).

Nakon što završite s pisanjem, pošaljite mi svoj seminar na e-mail kako bih ga lakše i brže mogao pregledati i unijeti svoje komentare. Rad se samo jednom vraća na doradu i ocjena se temelji na radu koji ste mi predali (opet e-mailom) nakon toga. Tek nakon što vam kažem koju ste ocjenu dobili, dođite na konzultacije s uvezanim primjerkom seminara, indeksom i u referadi ovjerenom prijavnicom na upis ocjene. Odličnu ocjenu može dobiti samo tehnički i gramatički dotjeran rad, s vlastitim grafikonima i tablicama i u kojem je napravljena VLASTITA analiza, a ne preuzeta iz drugih izvora.
 
Prije početka pisanja OBAVEZNO pročitajte ovdje navedene upute i svoje radove prilagodite propisanoj formi. Ukoliko rad koji pošaljete na uvid ne poštuje autorska prava u smislu nepostojećeg ili neispravnog citiranja, mentorstvo se odbija i oslobađa se mjesto za druge studente. 



Pravilnik o završnim i seminarskim radovima

Pravilnik o diplomskim radovima

Pravilnik o tehničkim stvarima vezanim za izgled pisanih radova

Upute za citiranje