Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Obavijesti studentima

Drage studentice, dragi studenti,

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju oko korona virusa, javljam Vam se s informacijama oko održavanja ljetnih ispitnih rokova 2021. godine ZA „STARE“ STUDENTE (studente koji su odslušali niže navedene kolegije u prethodnim akademskim godinama) na kolegijima:
  • UPRAVLJANJE INSTITUCIONALNIM INVESTITORIMA i
  • POSLOVNO BANKARSTVO.
Ljetni ispitni rokovi 2021. godine SAMO ZA „STARE“ STUDENTE održat će se on-line i usmeno putem platforme Google Meet u predviđenim terminima objavljenim na služenim rasporedima ispitnih rokova 2021.
Za pristup ispitu morate prijaviti ispitni rok, osigurati pristup Google Meet platformi te mikrofon i web kameru s dozvoljenim pristupom.

Molim „stare“ studente da mi se jave mailom kako bi Vam poslao dodatne informacije i poveznicu za usmeni ispit na Google Meet-u.

Hvala Vam, s poštovanjem,
izv.prof.dr.sc. Jakša Krišto
 
NAPOMENA: Ova obavijest se ne odnosi na studente koji su u trenutnoj akademskoj godini odslušali navedene kolegije te polažu online test na Merlinu i ostvarili su dodatne bodove kroz različite zadatke i sudjelovanje u nastavi u tijeku izvođenja nastave u ak. godini 2020/21.