Ekonomski fakultet - Zagreb
Članovi

Obavijesti studentima

SVEUČILIŠNI INTEGRIRANI PREDIPLOMSKI I DIPLOMSKI STUDIJ
 
OBAVIJEST STUDENTI SVEUČILIŠNOG STUDIJA - OSNOVE EKONOMIJE
Pismeni dio ispita iz Osnova ekonomije SVEUČILIŠNI STUDIJ će se održati dana 3.7.2023. s početkom u 14,00 u DVORANI 10. Obavezno sa sobom ponijeti identifikacijski dokument ("X"-icu ) i kalkulator. Ukoliko sa sobom ponesete mobitel isti je potrebno odložiti u torbi koju je potrebno ostaviti sa strane po ulasku u dvoranu.
KOMISIJKI ISPIT za one koji su 4 ili 8 polaganje održat će se u četvrtak s početkom u 9,00 u kabinetu 321.OBAVIJEST STUDENTI SVEUČILIŠNOG STUDIJA - MIKROEKONOMIJA
Pismeni dio ispita iz Mikroekonomije SVEUČILIŠNI STUDIJ će se održati dana 3.7.2023. s početkom u 17,00 u DVORANI 6. Obavezno sa sobom ponijeti identifikacijski dokument ("X"-icu ) i kalkulator. Ukoliko sa sobom ponesete mobitel isti je potrebno odložiti u torbi koju je potrebno ostaviti sa strane po ulasku u dvoranu.
KOMISIJKI ISPIT za one koji su 4 ili 8 polaganje održat će se u četvrtak s početkom u 9,00 u kabinetu 321.OBAVIJEST ZA STUDENTE KOJI PRISTUPAJU KOMISIJKOM ISPITU
Svi oni koji pristupaju komisijskom ispitu moraju pristupiti najprije pismenom dijelu u dvorani i terminu (ponedjeljak, 3.7.2023.)  koji je određen za predmet koji polažu, a nakon toga bez obzira na rezultat imaju pravo i obvezu pristupiti usmenom dijelu ispita koji će se održati kako je navedeno u četvrtak (6.7.2023.)  u kabinetu 321 pred POVJERENSTVOM.
U slučaju daljnjih nejasnoća slobodno uputite mail.
S poštovanjem,
prof.dr.sc. Lorena Škuflić
 


STRUČNI STUDIJ
Pismeni dio ispita iz Osnova ekonomije STRUČNI STUDIJ će se održati dana 3.7.2023. s početkom u 14,00 u KONGRESNOJ DVORANI. Obavezno sa sobom ponijeti identifikacijski dokument ("X"-icu ) i kalkulator. Ukoliko sa sobom ponesete mobitel isti je potrebno odložiti u torbi koju je potrebno ostaviti na stolu prilikom ulaska u dvoranu.
KOMISIJKI ISPIT za one koji su 4 ili 8 polaganje održat će se u četvrtak s početkom u 9,00 u kabinetu 321.
S poštovanjem
prof.dr.sc. Lorena Škuflić