Izvođenje nastave u zimskom semestru akademske godine 2020./2021.


Akademska godina 2020./2021. započinje u ponedjeljak (28.09.2020.) prema važećoj satnici, vodeći se sljedećim principima.
  • U svemu je fokus na maksimalnoj zaštiti zdravlja svih studenata i zaposlenika Ekonomskog fakulteta – Zagreb.
  • Potrebno je omogućiti svim studentima jednaka prava i obveze, bez diskriminacije studenata po bilo kojoj osnovi (samoizolacija i dr.). Stoga, studente se neće penalizirati ukoliko ne mogu prisustvovati nastavi u prostorima Fakulteta (off-line) ukoliko aktivno sudjeluju u on-line nastavi koja će biti osigurana iz svih kolegija.
  • Potrebno se u svim aktivnostima pridržavati uputa nadležnih institucija, zadržavajući akademske slobode nastavnika i akademsku autonomiju Fakulteta u ostvarivanju ishoda učenja.
  • Studenti i nastavnici su već pokazali da imaju potrebne uvjete te računalne vještine za provođenje nastavnih aktivnosti na daljinu, a za sva pitanja i podršku – Fakultet stoji na raspolaganju. 

Uvodne informacije za studente 1. godine („brucoše“):
  • 28.09.2020. u 11:00 sati održat će se on-line obraćanje studentima 1. godine studija („brucošima“), putem kojeg ćemo ih informirati o Fakultetu i iskustvu studiranja na daljinu i/ili u prostorima Fakulteta. Pozivamo sve brucoše da prisustvuju putem poveznice: https://stream.meet.google.com/stream/6791b968-db28-41e3-a742-ecb35a5ca77d
  • Pozivamo brucoše i da dođu osobno na Fakultet kako bi se i „u živo“ upoznali s Fakultetom. Ukoliko želite posjetiti Fakultet – molimo vas da popunite obrazac na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/jChgPid8zZBp5Gdb8
  • Kako biste se bolje međusobno upoznali off-line, nastavu iz Tjelesne i zdravstvene kulture organizirat ćemo „na otvorenom“ u skladu s epidemiološkim mjerama. Pozivamo vas da se priključite off-line nastavi iz Tjelesne i zdravstvene kulture i upoznate „u živo“ sa svojim kolegicama i kolegama.
  • Kako biste se bolje međusobno upoznali on-line, profesori na kolegijima prve godine će vas pozvati da pokrenete studentske Facebook grupe za pojedine grupe studenata – pozivamo vas da se uključite i povežete sa svojim kolegicama i kolegama. 

Informacije vezano uz epidemiološke mjere na Ekonomskom fakultetu – Zagreb:
  • Svi studenti trebaju najaviti svoj dolazak u prostore Fakulteta minimalno 48 sati prije dolaska na Fakultet putem on-line formulara na web stranici Fakulteta: https://forms.gle/PjtsM9AgtNSHZHhN6
  • Prilikom ulaska na Fakultet studenti trebaju imati popunjenu izjavu dostupnu na web stranicama Fakulteta (PDF), a koju predaju na porti prilikom ulaska na Fakultet uz identifikacijski dokument. Studenti trebaju doći dovoljno rano na Fakultet kako bi se na ulasku provele sve potrebne epidemiološke mjere.
  • Ulazak na Fakultet i izlazak je moguć samo kroz glavnu portu, dok će u slučaju opasnosti biti sva vrata otvorena za izlazak, sukladno propisima. 
 
Popis predmeta za koje će se nastava odvijati u dvoranama dostupan je na sljedećem linku.

Kontakt osoba: 
Izv. prof. dr. sc. Božidar Jaković
Prodekan za nastavu i studente
bjakovic@efzg.hr
 
Uvodno obraćanje Dekana studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 28.09.2020.-te godine dostupno je na linku.

Molimo vas da pratite sve daljnje obavijesti na službenim kanalima Fakulteta:
Web: https://www.efzg.unizg.hr/
Facebook: https://www.facebook.com/EkonomskifakultetZagreb/
Instagram https://www.instagram.com/unizg_efzg/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/school/feb-unizg/
Viber: LINK