Gostujuće predavanje g. Marija Ančića (One Equity Partners) na kolegiju Burze vrijednosnica

U srijedu 27. travnja u 16 sati, svoje iskustvo u najelitnijim globalnim investicijskim krugovima, s posebnim naglaskom na private equity industriji, sa studentima EFZG-a, podijelit će g. Mario Ančić - partner u američkom investicijskom fondu One Equity Partners (OEP). Njegovo gostujuće predavanje će se održati putem Google Meeta, u okviru kolegija Burze vrijednosnica čiji je nositelj izv. prof. dr. sc. Mihovil Anđelinović.

Naravno, i ostali zainteresirani se mogu priključiti i poslušati predavanje.

Američki investicijski fond One Equity Partners prije dvije godine uložio je više od 200 milijuna dolara u vodeću hrvatsku softversku kompaniju - Infobip. OEP će Infobipu pomoći u ekspanziji na američko tržište te potencijalni izlazak na jednu od svjetskih burzi za koju godinu.

G. Mario Ančić razgovarat će sa studentima o svom putu od diplomskog studija na Columbiji do partnera u OEP-u te podijeliti svoje dosadašnje iskustvo u private equity industriji. 

Kakve su trenutne projekcije za Infobipovo širenje u SAD-u, razmišlja li OEP-u o investiciji u neke druge hrvatske kompanije ili u kompanije CPaaS (engl. Communication Platform as a Service) industriji - studenti Ekonomskog fakulteta - Zagreb imat će priliku saznati od g. Ančića u srijedu 27. travnja.

Link za Meet: https://meet.google.com/agd-pxwb-ndv