Edukacija Bankovna akademija

 
Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u razdoblju 4. – 8. srpnja 2022. održat će se edukacija „Bankovna akademija“. Edukacija je visokoprofesionalna, besplatna za sve prijavljene studentice i studente te postoji mogućnost za priznavanjem ECTS bodova za polaznike.

Akademija je namijenjena studentima završnih godina ekonomske, pravne, elektrotehničke, informacijske i matematičke struke i srodnih fakulteta u Republici Hrvatskoj te inozemstvu s izraženijim preferencijama za područje financija i bankarstva te juniorskim pozicijama u bankovnom, financijskom i IT sektoru.

Cilj akademije je stvaranje i povećanje vještina i znanja iz područja bankarstva te popularizacija struke financijskih profesionalaca. U izvođenju nastave na bankovnoj akademiji sudjelovat će iskusni profesionalci iz bankarskog i informatičkog sektora koji će obraditi specifične i aktualne teme iz bankarstva.

Prijave na akademiju moguće su do 15. lipnja 2022. putem linka: https://forms.gle/b2hzBpchFP6fdqHc6

Prva Bankovna akademija održala se u srpnju 2021. godine te su polaznici bili vrlo zadovoljni kvalitetom edukacije. Više informacija dostupno je na: https://bankovna-akademija.net.efzg.hr

Veselimo se Vašim prijavama i edukaciji.

Organizatori Bankovne akademije