Marketing Madness konferencija

Konferencija će se održati 31. ožujka i 1. travnja u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.
 
Ova besplatna studentska konferencija proaktivne kreativce povezuje s uspješnim profesionalcima u razmjenu znanja, ideja i iskustava iz suvremenog “madnessa” marketinga i odnosa s javnošću. Ta dinamična i bogata područja nepresušan su izvor zanimljivih tema koja će konferencija obraditi tijekom dva edukativna dana.
 
Prvi dan, naziva “PR Madness”, predavanjima i primjerima iz prakse će pokušati „razbiti“ mitove o odnosima s javnošću i razjasniti barem dio te kompleksne i promjenjive priče. Drugi dan, pod nazivom “Digital Madness”, će popratiti najaktualnije trendove i promjene u svijetu digitalnog marketinga, od društvenih mreža do kreativnog oglašavanja i psihologije u marketingu.
 
Sudjelovanje na konferenciji potpuno je besplatno, a svoje mjesto možete osigurati ulaznicom putem Entrio sustava na linku: https://www.entrio.hr/event/marketing-madness-konferencija-13524.
Ako smo koje pitanje ostavili neodgovoreno, za više informacija posjetite: http://www.marketingmadnessconference.com ili naše društvene mreže (Instagram: https://www.instagram.com/_marketingmadness_/ i Tik Tok: https://www.tiktok.com/@marketingmadness_hsa )
 
Vidimo se! PS očekuju vas zanimljivi pokloni i nagradne igre :)