Doc. dr. sc. Radoslav Barišić

Povratak na katedru
Doc. dr. sc. Radoslav Barišić
Ime i prezime
Doc. dr. sc. Radoslav Barišić
Kabinet
B 206
Telefon
Konzultacije
  • Konzultacije će se do daljnjega održavati putem e-maila (rbarisic@efzg.hr).
Biografija
Radoslav Barišić je rođen 1983. u Splitu. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu 2005. godine. Poslijediplomski MBA studij završio na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2011. godine, a doktorirao je 2015. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu, sa temom „Povezanost konkurentske dinamike i performansi poduzeća“.
 
U razdoblju 2007. - 2012. godine zaposlen u INA-industriji nafte Zagreb d.d., na različitim poslovima vezanim uz Segment upravljanja maloprodajom.
 
Od 2012. do početka 2019. godine zaposlen u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, na radnom mjestu Savjetnika ministra za projektno financiranje te na različitim rukovodnim pozicijama iz područja strateškog planiranja i korištenja EU fondova.
 
Od 2019. godine do svibnja 2020. godine radi u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) kao pomoćnik direktora zadužen za organizaciju i strateške razvojne programe.
 
Od svibnja 2020. godine zaposlen je na radnom mjestu docent na Katedri za organizaciju i menadžment Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.
 
Sudjelovao u nizu znanstvenih i stručnih konferencija, autor niza publikacija sa temama iz strateškog menadžmenta i konkurentnosti.
 
Aktivno govori engleski, a pasivno talijanski jezik.