Business Matchmaker

Business Matchmaker savršen je speed dating događaj za studente završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb. U sklopu projekta koji će se održati 4. svibnja 2022. u dvoranama na Ekonomskom fakultetu - Zagreb, studenti imaju priliku na zanimljiv i interaktivan način razviti svoje sposobnosti samoprezentacije i intervjua s poduzećima te se upoznati s prilikama na tržištu rada iz prve ruke.

Ured za savjetovanje i razvoj karijera – EFZG-a i studentska udruga eSTUDENT stoje iza pripreme  ovog jednodnevnog događaja koji će studentima dopustiti da se osobno predstave skupini željenih poduzeća u kratkim selekcijskim intervjuima u trajanju od 6 minuta. Studenti koji ostave najbolji dojam na poduzeća bit će pozvani u duži krug 15-minutnih razgovora, u kojem će dobiti priliku ostaviti još bolji dojam te potencijalno dobiti ponudu za praksu ili zaposlenje.  Na sudjelovanje se studenti mogu prijaviti na linku do 24. travnja!

Studente očekuje 24 poduzeća!
Poduzeća su podijeljena po skupinama, ovisno o tome koji profil studenata traže.
Skupina A1 i A2 - u kojoj studente očekuju sljedeća poduzeća: podskupina A1: King ICT d.o.o., KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i OTP banka d.d. te podskupina A2: Philip Morris Zagreb d.o.o., Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb i Zagrebačka banka d.d.

Sljedeća je skupina B1 i B2 - u kojoj studenti imaju priliku upoznati u podskupini B1: Auto Hrvatska d.d., Deloitte d.o.o. EY te podskupini B2: Mazars Cinotti Consulting d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d. PLIVA Hrvatska d.o.o.

skupini C studente nestrpljivo očekuju HRVATSKA ELEKTROPRIVREDA, Konzum plus d.o.o., Lidl Hrvatska Rimac Technology.

Spremna čeka i skupina D koju čine Atos IT, Lemax d.o.o. LeverUP Consulting Adria d.o.o.

Posljednju, ali jako zanimljivu skupinu E čine ch aviation services d.o.o., Kaufland Hrvatska k.d., L'Oreal Adria d.o.o., Medtronic Orbico d.o.o.
 

Više o poduzećima pročitajte na web stranici projekta i u blogovima svakog od poduzeća te saznajte koje prilike nude studentima. Također saznajte koja skupina bi bila najbolji izbor s obzirom na smjer koji ste upisali!
 
Za dodatne informacije možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr