Business Matchmaker

Business Matchmaker je jednodnevni speed dating događaj za studente završnih godina Ekonomskog fakulteta - Zagreb. Projekt će se održati u online obliku 5. svibnja 2021. godine.

Ovim projektom omogućuje se studentima da se osobno predstave skupini željenih poduzeća, odnosno svojim potencijalnim poslodavcima kroz kombinaciju speed datinga i intervjua za posao u trajanju od 6 minuta. Najuspješniji studenti bit će izabrani u sljedeći, duži krug 15-minutnih razgovora gdje dobivaju priliku ostaviti još bolji dojam te potencijalno dobiti ponudu za praksu ili posao. Studenti na zanimljiv i interaktivan način razvijaju svoje sposobnosti samoprezentacije i upoznaju se s tržištem rada iz prve ruke, a poduzeća dobivaju priliku pronaći idealnog kandidata za traženu poziciju. Nakon razgovora, poduzeća i studenti dobivaju povratnu informaciju jedni od drugih.

Na ovogodišnjem Business Matchmakeru studentima će se imati priliku predstaviti 25 poduzeća, podijeljenih u 6 skupina, ovisno o tome koji profil studenta traže, a sukladno smjerovima na Ekonomskom fakultetu - Zagreb.

Priliku za brzi spoj ove godine studenti će imati sa:
Skupinom A:
·         Addiko Bank d.d., Ernst & Young, InterCapital Asset Management d.o.o. , KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i Zagrebačka banka d.d.

Skupinom B:
·         Auto Hrvatska d.d., Deloitte d.o.o., Konzum plus d.o.o., OTP banka d.d. i Privredna banka Zagreb d.d.

Skupinom C:
·         ATOS, FINA i KING ICT

Skupinom D:
·         FLIBA d.o.o. (Emmezeta), Kaufland Hrvatska k.d., Orbico d.o.o. i Philip Morris Zagreb d.o.o. 

Skupinom E:
·         Foreo Adria d.o.o., Hrvatska elektroprivreda d.d., L'Oréal Adria d.o.o. i SofaScore

Skupinom F:
·         Badel 1862 d.d., Coca - Cola HBC Hrvatska, Primacošped d.o.o. i Samsung Electronics Austria Gmbh - Podružnica Zagreb


Prijave za studente počinju 12. travnja 2021. i traju do 23. travnja 2021. godine. S obzirom da se prošlogodišnji dejtovi s poduzećima nisu održali zbog epidemiološke situacije, ove godine se očekuje velik broj prijava. Ovaj projekt je dobra prilika za posao ili praksu na prvi pogled čime se otvaraju vrata za daljnje mogućnosti i uspjeh.

Projekt organiziraju Ured za savjetovanje i razvoj karijera Ekonomskog fakulteta - Zagreb i studentska udruga eSTUDENT.
Za dodatne informacije možete nam se obratiti putem službene e-mail adrese: business.matchmaker@net.efzg.hr ili posjetite službene web stranice Business Matchmakera.